Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un muncitor agricol a vrut să îşi ceară salariul, însă a primit un PUMN în cap de la "caporal" - Imagini VIDEO
WhatsApp
O altă plângere din partea Uila, sindicatul muncitorilor agricoli, pentru un caz de maltratare de către un caporal împotriva unui muncitor de origine indiană în mediul rural din Lazio, notează site-ul La Repubblica, publicând şi videoclipul emis de către reprezentanţii sindicatului.
captura video

Episodul, pe care sindicatul îl documentează cu acest videoclip pe care victima a reușit să îl filmeze de pe telefonul său mobil, datează de la începutul lunii septembrie.

Muncitorul, care a fost angajat la o firmă mare în Aprilia timp de doi ani, merge să încaseze remunerația convenită pentru munca sa: 200 de euro.

Însă angajatorul îl învinovățește pentru că nu a făcut să crească bine plantele și pentru aceasta îi percepe costul semințelor și îi dă doar 80 de euro.

Muncitorul insistă să aibă ce s-a convenit și când amenință să meargă la carabinieri primește un pumn în cap. Bărbatul merge la urgență, unde i se oferă un prognostic de cinci zile, apoi se duce la reprezentanţii Uila unde îl reclamă pe angajatorul său.

Vezi imaginile video AICI

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel