Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Rezultatul autopsiei șoferului român, mort în cabină: Cornel ar fi încercat să se salveze, însă și-a tăiat jugulara
WhatsApp
Un șofer român de camion, în vârstă de 59 de ani, a fost găsit în Vinerea Mare mort în cabină, în Ravenna, regiunea Emilia-Romagna din Italia. Rezultatul autopsiei a venit, iar anchetatorii l-au făcut public.
Italia. Rezultatul autopsie șoferului român, mort în cabină: Cornel ar fi încercat să se salveze, însă și-a tăiat jugulara

Potrivit anchetatorilor, autopsia confirmă ipoteza sinuciderii, întrucât nu există niciun semn care ar putea să îi facă să urmeze o altă pistă: o crimă.

Primele rezultate din autopsie au confirmat ipotezele formulate la cald în Vinerea Mare: există un gest voluntar în spatele morții lui Cornel, care locuia împreună cu familia sa în Sassuolo (Modena), găsit mort la sfârșitul săptămânii trecute în cabina TIR-ului său parcat pe Via Bondi în zona industrială Bassette.

Au apărut îndoieli din cauza faptului că bărbatul fusese găsit cu un cablu strâns în jurul gâtului și cu o plagă înjunghiată pe gât. OUn alt cablu a fost găsit pe un câmp, nu departe de camion.

 

Cornel a încercat să se salveze

 

Verificările poliției și primele concluzii ale autopsiei au dus imediat la încadrarea gestului ca voluntar, chiar dacă nu au fost excluși alți șoferi de camion, relatează ilrestodelcarlino.it. La urma urmei, nu existau semne de luptă în camion sau pe stradă. În plus, toate obiectele, inclusiv pantofii pe care bărbatul îi scosese, erau într-o ordine perfectă.

Pe scurt, Cornel, după ce ar fi încercat cu un prim cablu, l-a aruncat în apropierea camionului. Mai apoi ar fi încercat cu un al doilea cablu. Când a văzut că se sufocă, a încercat să se salveze și să taie cu un cuțit, găsit între picioare, cablul. Din nefericire, și-a tăiat vena jugulară, iar sângerarea abundentă a acesteia i-a provocat decesul. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel