Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Prostituată româncă, luată la pumni de soția clientului ei, după ce i-a descoperit în flagrant. Nici el nu a scăpat ieftin
WhatsApp
O prostituată româncă a fost, ieri seară, scoasă din mașină în pumni de soția bărbatului în a cărui vehicul se afla, în Bari, Italia. 
Italia. Prostituată româncă, luată la pumni de soția clientului ei, după ce i-a descoperit în flagrant. Nici el nu a scăpat ieftin

Potrivit presei din Italia, femeia și-a surprins soțul în compania unei prostituate românce, s-a înfuriat și i-a bătut pe amândoi. Povestea tragicomică a avut loc la Bari, între Quartierino și Stanic.

Pandemia nu a oprit fluxul de șoferi tineri și bătrâni atrași de prostituate. Cu toate acestea, o soție, probabil suspectă de mișcările ciudate ale soțului ei, a decis să-l urmeze de acasă până la via vicinale Glomerelli. Femeia l-a prins când a soțul ei a negociat cu românca și l-a oprit chiar atunci când a urcat-o în mașină.

De la cuvinte, sau mai bine zis înjurături, a trecut la bătăi, potrivit teleclubitalia.it. Palme și pumni au zburat la adresa bărbatului. Atunci soția trădată a luat-o pe prostituata româncă de păr și a lovit-o cu pumnii, victima fiind pe un tren nedorit.

Inevitabil, mașinile care treceau au încetinit pentru a asista la scenă, blocând traficul. Cineva a sunat la poliție. Căsătoria a fost distrusă sub ochii a zeci de spectatori și nu a fost un spectacol reușit. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel