Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Plantaţii enorme de canabis găsite în Sardinia şi Sicilia. Una dintre ele, descoperită de un poliţist care îşi plimba câinele
WhatsApp
Poliţia italiană a anunţat joi descoperirea a mii de plante de canabis în urma a două raiduri asupra unor plantaţii ilegale din Sicilia şi Sardinia, transmite DPA.
canabis

Peste 1.200 de plante, capabile să producă 1.257 de kilograme de marijuana, au fost descoperite în provincia siciliană Catania, conform carabinierilor.

Poliţiştii au găsit şi 52 de kilograme de marijuana depozitate în cutii din lemn, precum şi câteva arme de foc.

Şase persoane, printre care şi un bărbat în vârstă de 81 de ani, au fost arestate. Cinci dintre suspecţi au fost plasaţi în detenţie provizorie în aşteptarea proceselor, iar bătrânul în vârstă de 81 de ani este ţinut în arest la domiciliu din cauza vârstei înaintate.

În cel de-al doilea raid, poliţia a distrus 1.250 plante de canabis în Sardinia, plante care ar fi putut produce "cel puţin" 600 de kilograme de marijuana. Această plantaţie a fost descoperită întâmplător, după ce un poliţist aflat în timpul liber a remarcat un puternic miros de marijuana în timpul unei plimbări prin natură cu câinele său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel