Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Două curse charter, pregătite pentru românii care vor să se întoarcă acasă. Când şi de unde vor decola avioanele
WhatsApp
Alte două curse charter din Italia sunt anunţate pentru românii care vor să se întoarcă în ţară. Anunţul a fost făcut de ambasada României în Italia, care a precizat locul şi ziua în care vor decola cele două avioane pregătite pentru cetăţenii aflaţi în situaţii speciale.
Foto ILUSTRATIV

"Ca urmare a anunțului autorităților române privind prelungirea suspendării zborurilor dintre România și Italia cu încă 14 zile, începând cu data de 15 mai 2020, Ambasada României în Republica Italiană a solicitat organizarea de curse charter pentru a da curs solicitărilor de asistență ale cetățenilor români din Italia, aflați în situații speciale.

Precizăm că, în urma demersurilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor și Ministerul Afacerilor Interne au planificat următoarele curse charter, operate de compania Tarom:

- Marți, 26 mai, Roma-București

- Marți, 26 mai, Milano-București

Aducem la cunoștința tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborurile și achiziționa biletele de avion pentru zborurile din 26 mai pe pagina de internet a companiei (www.tarom.ro), prin intermediul Agenției Tarom Roma (prin e-mail la adresele [email protected] sau [email protected], respectiv prin telefon la numărul +39 06.853.05.045) precum și prin Call Center-ul TAROM, la următoarele numere de telefon: +40 21.303.44.00, +40 21.204.64.64, +40 21.303.44.44", a transmis Ambasada României în Italia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel