Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badanta româncă, agresată sexual de fiul pensionarilor: „Trebuie să ai grijă și de confortul meu, nu doar de mama și de tata”
O badantă româncă, în vârstă de 54 de ani, a trăit coșmarul vieții ei după ce a fost angajată de un șofer de TIR să aibă grijă de părinții acestuia, în Viterbo, regiunea Lazio, Italia.
Italia. Badanta româncă, agresată sexual de fiul pensionarilor: „Trebuie să ai grijă și de confortul meu, nu doar de mama și de tata”

Procesul împotriva șoferului de TIR a început, ieri, în fața colegiului prezidat de judecătoarea Elisabetta Massini. Românca s-a înfățișat la primul termen și a susținut că bărbatul i-ar fi spus la acea vreme că „nu trebuie să ai grijă doar de mama și de tata, ci și de mine, trebuie să te supui pentru confortul meu”. Cu alte cuvinte, el ar fi cerut „beneficii suplimentare” de la badanta româncă.

Bărbatul de 60 de ani, adesea plecat de acasă zile întregi din motive de muncă, i-ar fi încredințat româncei pe tatăl și mama lui, un cuplu de 90 de ani, cu inevitabilele afecțiuni ale vârstei.

 

A forțat-o să țipe în timp ce o agresa sexual

 

Cu toate acestea, între sfârșitul anului 2014 și începutul anului 2015, bărbatul ar fi încercat cel puțin câteva ocazii abordări sexuale explicite cu femeia care l-a denunțat în cele din urmă. Potrivit propriilor declarații, fiul pensionarilor ar fi încercat să o sărute, i-ar fi pus mâinile pe fese și pe sâni. El ar fi blocat-o într-un colț al casei, pentru a o împiedica să scape de agresiunile sale, forțând-o să țipe și să se lupte pentru a obține o cale de evadare.

Românca a intentat o acțiune civilă fiind reprezentată de avocatul Giuseppe Pierdomenico. Acuzatul este apărat de avocatul Giuseppe Picchiarelli.

 

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?