Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă româncă, acuzată că a sedus un pensionar şi i-a furat economiile de zeci de mii de euro. A sărit de la balcon când a văzut poliţia
WhatsApp
O badantă româncă în vârstă de 30 de ani este cercetată după ce familia pensionarului pe care îl îngrijea au acuzat-o că l-a sedus pe bărbat şi a fugit cu 45.000 de euro şi mai multe bijuterii şi telefoane mobile, scrie ilsecoloxix.it.

Potrivit aceleiaşi surse, femeia chiar s-a oferit să întreţină relaţii intime cu bărbatul în vârstă de 83 de ani din Arcola, totul în schimbul mai multor cadouri.

Însă familia a devenit suspicioasă după ce a observat că economiile bătrânului au dispărut din cont şi au alertat carabinierii din Sarzana.

Agenţii au mers la casa din Piacenza unde se mutase recent românca. La vederea echipajului, aceasta a sărit de la etajul unu, de la balcon ca să scape de poliţişti, dar a fost prinsă repede.

În locuinţă, carabinierii au găsit telefoane mobile, bijuterii și alte obiecte de valoare. Autorităţile investighează acum dacă românca a mai făcut şi alte victime prin aceeaşi metodă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel