Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Israelul se pregătește să primească turiştii. Decizia autorităților din Țara Sfântă
WhatsApp
Israelul a deschis de la începutul lunii mai, în condițiile impuse de pandemie, turismul intern, iar acum se pregătește să se redeschidă către turismul internațional.

Israelul a deschis de la începutul lunii mai, în condițiile impuse de pandemie, turismul intern, iar acum se pregătește să se redeschidă către turismul internațional.

Într-o emisiune televizată, ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a ţinut să precizeze să turiştii vor putea curând vizita Ţara Sântă.

“După ce gradul de răspândire a pandemiei a scăzut, Israelul a accelerat implementarea măsurilor de relaxare şi a anunţat redeschiderea unor biserici şi locuri de rugăciun”, a anunţat David Saranga.

Turiştii care vor vrea să ajungă în Israel vor fi testaţi chiar înainte de a se îmbarca.

S-au redeschis parcurile şi mall-urile

 

Reamintim că Israelul a autorizat călătoriile aeriene interne, și a relaxat turismul local. Pe 6 mai s-au redeschis și parcurile naționale, iar pe 7 mai, mall-urile erau accesibile oricui. La sfârșitul acestei luni se vor redeschide și piscinele și parcurile de distracții.

Și aeroportul internaşional Ben Gurion din tel Aviv a luat măsurile impuse , dezinfecțiile sunt la ordinea zilei, distanțarea socială este impusă, personalul pentru curățenie a fost mărit, iar prezența pentru îmbarcare este obligatorie cu patru ore înainte de zborul ales.

Israelul a raportat 16.720 de cazuri de infectare cu COVID-19, 280 de decese şi peste 14.200 de oameni vindecaşii,  fiind unul dintre statele cu cea mai mică rată de mortalitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel