Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda. Un român acuzat de uciderea unei pensionare, la un pas să fie LINȘAT de familia acesteia
WhatsApp
Un român riscă ani de grei de închisoare, fiind acuzat că a ucis cu sânge rece o pensionară în Irlanda. La audieri, românul a fost la un pas să fie linșat de familia bătrânei.

Oribila crimă s-a petrecut în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2017, atunci când românul a intrat peste bătrână în casă să fure obiecte de valoare. Atunci când a constatat că Rose Hanrahan, pensionara de 78 de ani care locuia la acea adresă, s-a trezit, el a tăbărât pe ea cu pumnii și picioarele.

Din păcate, loviturile i-au fost fatale, iar bătrâna a murit pe loc. Cadavrul acesteia a fost descoperit de rudele sale, a doua zi. Potrivit ziarului The Sun, femeia era văduvă şi locuia singură.

Alexandru Iordache (45 de ani) a fost prins câteva luni mai târziu în Anglia, fiind extrădat în Irlanda pentru judecare. La audierea de ieri, românul nu a spus nimic în faţa magistraţilor, pledând vinovat la toate capetele de acuzare.

Potrivit aceleiași surse, în fața tribunalului s-a iscat un scandal monstru, românul fiind la un pas să fie linșat de rudele revoltate ale pensionarei. A fost nevoie de o mobilizare masivă a forţelor de ordine pentru a-l salva pe român.

Alexandru Iordache urmează să-şi afle pedeapsa în data de 21 ianuarie, atunci când judecătorul a solicitat prezenţa în sală și a unui traducător pentru a-i explica românului verdictul final.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel