Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, schimbare de look (FOTO)
WhatsApp
Irina Tănase a surprins recent cu noul look. Se pare că partenera lui Liviu Dragnea este într-o perioadă a schimbărilor.

Actuala iubită a lui Liviu Dragnea nu apare des în lumina reflectoarelor, însă este activă în mediul online.

Irina Tănase a postat recent fotografii cu un nou look. Acum are un blond deschis la păr, renunțând la șaten.

(w670) 

Irina Alexandra Tănase are 27 de ani și este iubita lui Liviu Dragnea. Tânăra din București a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD și a stat în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Jurnaliștii de la Rise Project scriau în vara lui 2017 despre Tănase că este secretara lui Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaș.

Despre familia Irinei Tănase se cunosc puține informații, însă, potrivit Realitatea TV, părinții ei s-au pensionat în 2016, după cariere în domeniul de stat: tatăl a lucrat ca electrician la Penitenciarul Rahova, în timp ce mama sa a lucrat ca asistentă medicală în același loc. Irina Tănase are cu Liviu Dragnea o relație care, potrivit declarațiilor acestuia, s-ar îndrepta spre căsătorie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel