Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ÎPS Teodosie, replică pentru CNCD: „Să-l dea pe Dumnezeu în judecată”
WhatsApp
ÎPS Teodosie, arhiepiescopul Tomisului, răspunde celor care au sesizat CNCD în cazul său și le transmite că nu cunosc Scriptura.

Recent, arhiepiescopul Tomisului a făcut recent o declarație controversată, în care a afirmat că motivul pentru care femeia nu are roluri importante în biserică ține de „condiția slăbiciunilor sale”.

Acum, ÎPS Teodosie susține că nu a făcut decât să repete învățătura teologică a Bisericii Ortodoxe Române, citând din Sfânta Scriptură.

„Cei care s-au scandalizat nu cunosc textul Sfintei Scripturi, eu doar am dat un răspuns la o întrebare, nu am spus din mintea mea, ci am citat precis, pentru că sunt specialist în Sfânta Scriptură și asta și predau la studenți.

Dacă Sfânta Scriptură aduce discriminări, cei care au această părere, trebuie să-l dea pe Dumnezeu în judecată.

Ca să lărgesc răspunsul, femeia văzând fructul că este frumos la vedere, a luat și a gustat. Și apoi i-a dat și bărbatului său, iar Sf Apostol Pavel lămurește. Nu Adam a fost amăgit, ci femeia, ea s-a făcut călcătoare de poruncă. Eu nu am spus nimic în plus, doar am citat.

Cei care au dat în judecată o să afle și ei cu ocazia asta ce conține Sfânta Scriptură, care conține cuvintele lui Dumnezeu”, a spus ÎPS Teodosie, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel