Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți, a murit
WhatsApp
Criminalul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți la un an după ce a fost eliberat din închisoare, Ion Turnagiu, a murit la spital.
Sursa foto: captură Antena 3

Bărbatul era internat în spitalul din Drobeta Turnu-Severin după ce a încercat să se sinucidă.

Turnagiu a fost internat aici în data de 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi.

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat Radu Iman, manager Spitalul Jude’ean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

 

A încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Mehedinţi

 

În urmă cu câteva zile, Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Mehedinţi. Turnagiu a fost găsit spânzurat, cu tricoul, de către poliţişti. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echiapjelor de salvare, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Mehedinţi.

Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventive după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind condamnat pentru cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel