Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iohannis: "PSD se agață în mod JALNIC de putere"
Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că PSD se "agață în mod jalnic de putere", precizând că nu va numit niciun nou ministru în Guvern, până ce Viorica Dăncilă nu-și va trece Executivul prin Parlament.

"Guvernul trebuie să meargă în fața Parlamentului. Se vede că doamna prim-ministru se teme de un vot în Parlament și încearcă să tragă de timp. În același se vede că, de fapt, PSD, într-un mod jalnic se agață de putere, tergiversează o procedură care este explicit și clar solicitată în Constituție.

Repet: niciun ministru nu va fi numit nou în Guvern decât după validarea din Parlamentul României", a declarat Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

"Am primit o corespondență de la doamna prim-ministru. Doana prim-ministru îmi cere o remaniere guvernamentală , îmi solicită eliberarea din funcție a unor miniștri interimari și numirea a 6 miniștri. Această remaniere este una neavenită, nepotrivită și o refuz clar", a spus Klaus Iohannis.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 mai 2020, 18:51
Artrita, cele patru cauze care o provoacă