Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ioana Ene Dogioiu: "Sunteţi o combinaţie de Caţavencu şi Farfuridi" Denise Rifai: "EXTRAORDINAR!"
Schimb dur de replici în platoul "Legile Puterii" unde jurnalista Denise Rifai a avut câteva contre dure cu un membru PSD. 

Tensiunile au escaladat în timpul intervenţiei telefonice a lui Constantin Rada, reprezentantul unui sindicat din Educaţie, care vorbea despre faptul că mai mulţi angajaţi nu şi-au primit salariile, ca în cazul lucrătorilor din Ministerul Mediului şi al Energiei, moment în care a fost contrazis de Radu Cristescu, membru PSD, care l-a acuzat de dezinformare.

"Domnule Rada, dacă spuneţi ceva ce nu convine PSD, nu sunteţi corect şi gata", a spus Denise Rifai.

Citeşte şi: Denise Rifai, PROMISIUNE pentru Viorica Dăncilă: "Dacă Viorica obţine vot..."

Cristescu i-a "bătut obrazul" liderului de sindicat din Dolj cu măririle de salarii pe care le-a oferit PSD profesorilor:

"De când a venit acest guvern PSD, s-au mărit salariile profesorilor, a doctorilor? (...) Citiţi dvs fluturaşul pe care îl primiţi!"

"Extraordinar, domnule Cristescu!", a exclamat Denise Rifai în acel moment. "Ăsta este PSD! A mărit salarii şii nu sunt bani pentru ele! Foarte bine a făcut PSD!"

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a intervenit ulterior şi l-a comparat pe membrul PSD cu două personaje din opera lui Caragiale:

"Văd că sunteţi o combinaţie de Caţavencu şi Farfuridi desăvârşită!"

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
WOWBiz.ro | 16 feb 2020, 22:30
Primele imagini cu Lili Sandu gravidă!
DCMedical.ro | 17 feb 2020, 09:53
Trigliceride mari? Ce alimente să evitați