Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Întâlnire de TAINĂ Orban-Tăriceanu, la vechiul sediu PNL. ULTIMA ORĂ
WhatsApp
Premierul desemnat Ludovic Orban are, la ora transmiterii acestei știri, o întâlnire cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu la vechiul sediu al PNL din Bulevardul Aviatorilor, pentru a discuta despre susținerea viitorului Guvern în Parlament, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. 

Ludovic Orban a anunțat că zilele acestea va avea întrevederi cu liderii partidelor politice în vederea obținerii sprijinului pentru noul Executiv la votul de învestitură în Legislativ.

Liderul liberalilor a adăugat că ultima rundă de negocieri va avea loc marți sau miercuri. Întrebat, marți seara la Digi 24, care sunt numele persoanelor care vor face parte din Guvern, Ludovic Orban a spus că va anunța echipa după finalizarea discuțiilor cu formațiunile politice parlamentare.

Guvernul Orban va avea o configurație de maxim 16 ministere.

Președintele PNL se va vedea, marți, la Parlament și cu liderii PMP.

Joi urmează discuții cu Pro România și UDMR pentru negocierile în vederea formării unui Guvern, au precizat sursele citate. Liberalii vor negocia, vineri, și cu USR pe această temă.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că premierul desemnat este Ludovic Orban. Decretul a fost publicat, marți seara, în Monitorul Oficial.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel