Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Înmormântare Emi Pian. Coarnă: „Ăsta e cel mai mare fake news”. Nota 10 Poliției Române
Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din România (SNPPC), a demontat fake news-ul care a făcut vâlvă în România, după înmormântarea lui Emi Pian. 

Președinele SPPC a vorbit pentru DC News despre intervenția Poliției Capitalei la înmormântarea lui Emi Pian.

Dumitru Coarnă acordă nota 10 pentru intervenția Poliției Capitalei la înmormântarea lui Emi Pian. Președintele SNPPC spune că, dacă nu s-ar fi acționat astfel, am fi vorbit despre o „întreagă nebunie”. Dumitru Coarnă a venit și cu o propunere pentru România: existența elicopterelor dacă nu pe județe, măcar pe zone. În astfel de cazuri ar fi utile, spune președintele SNPPC.

„Au procedat extrem de bine și curat. Toate Polițiile din lume reacționau identic. Eu mi-aș dori să avem resursele necesare să putem trata fiecare caz mai deosebit în aceeași manieră. Mi-aș dori ca fiecare județ sau măcar în fiecare zonă să aibă în dotare un elicopter. Dacă aveam la Caracal un elicopter, nu priveam de sus? Ajungem rapid la rezultat, am informația care vine într-un termen extrem de scurt și atunci, și măsurile le dispun în consecință”, a spus Dumitru Coarnă pentru DC News. 

Citește continuarea pe DC News.ro.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 30 sep 2020, 17:54
Compus din afine, efecte FABULOASE în anumite boli