Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Informația care aruncă în AER cazul Caracal: Dincă a sunat un fost POLIȚIST de frontieră după ce a răpit-o pe Luiza
WhatsApp
Ies la iveală noi informații incredibile în dosarul crimelor de la Caracal. Potrivit unor informații din dosar obținute de Antena 3 și confirmate de avocatul Tonel Pop, Gheorghe Dincă a sunat un fost polițist de frontieră, a doua zi după dispariția Luizei. 
antena3.ro

Noi detalii din ancheta de la Caracal au fost prezentate în ediția de vineri seara a emisiunii Exces de Putere, de la Antena 3. Potrivit unor date din dosarul instrumentat de DIICOT în cazul dispariției Luizei Melencu, Gheorghe Dincă a sunat 2 persoane, a doua zi după disparița adolescentei: pe bunicul Luizei și un bărbat misterios din Craiova.

Având numărul de telefon din dosar, jurnaliștii Antena 3 l-au identificat pe bărbatul apelat de Gheorghe Dincă: este vorba de un instructor auto din Craiova. Informația a fost confirmată de avocatul Tonel Pop, prezent în platoul emisiunii, datele fiind bazate pe listingul obținut de la compania de telefonie mobilă.

Jurnaliștii l-au contactat pe bărbat, însă acesta le-a spus că nu vorbește prin telefon asemenea lucruri, după care le-a închis telefonul.

Personajul misterios din anchetă este un fost polițist de frontieră

 

Mai mult însă, potrivit CV-ului bărbatului, el a lucrat la Jandarmeria Română până în 2001, după care a lucrat la Poliția de Frontieră. În prezent, persoana respectivă este angajată a Spitalului Județean de Urgență Craiova și este și instructor auto. 

Aceste informații care aruncă ancheta în aer au fost confirmate de avocatul Tonel Pop, prezent în emisiune. 

 (w670)

Declarația bărbatului misterios lipsește din dosar

 

Tonel Pop a povestit că a solicitat să vadă declarația dată de bărbatul misterios în urma audierii, însă, surpriză, aceasta lipsește din dosar. Există o singură declarație a acestuia, în care se precizează că își menține prima declarație, care însă lipsește. Avocatul a menționt că procurorii NU l-au întrebat pe acesta dacă îl cunoaște pe Gheorghe Dincă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel