Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incident șocant în Italia: Un migrant a gătit o pisică „la grătar“, în mijlocul străzii
WhatsApp
Campiglia Marittima (Livorno), 30 iunie 2020 - „Un imigrant a gătit o pisică, prăjind-o în fața tuturor”.. Este denunțul eurodeputatului și candidat la președinția Regiunii Toscana pentru centrul-dreapta Susanna Ceccardi, însoțit de dovada video a acestei atrocități.

Imagini incredibile surprinse în stația Campiglia Marittima din Livorno.  Armata a intervenit în dimineața zilei de marți 30 iunie, cu  puțin înainte de 7 dimineața, în urma numeroaselor apeluri din partea cetățenilor. 

Un bărbat a aprins focul și gătește un pisoi, în mijlocul străzii, în timp ce o femeie îl admonestează, încercând să îl oprească: „Dar cum poți ajunge la o asemenea cruzime? Este stilul de viață pe care ar trebui să-l urmăm? Este o scenă aproape ireală pentru monstruozitatea sa, dar este bine să știm adevărul”, descrie Ceccardi în postarea sa.

Ulterior, la fața locului, după o serie de reclamații din partea cetățenilor, carabinierii au intervenit  și apoi l-au identificat pe autor ca fiind un migrant de 23 de ani, care va fi arestat pentru uciderea animalelor. Tânărul a fost apoi însoțit la cazarmă, în așteptarea clarificării poziției sale pe teritoriul național Italian: momentan nu stă aici cu forme legale, potrivit La Nazione. 

Persoana care a gătit pisica pe stradă este un tânăr de 23 de ani. În arest el a continuat să repete: „Mi-e foame”. 

"Nu suntem la piața animalelor din Wuhan, ci în Toscana. Fără a prezenta nici o sensibilitate față de animal, imigrantul a continuat să prăjească, fără rușine, un biet  pisoi pe foc. Aceasta nu este integrare“ , a declarat Ceccardi.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel