Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incident GRAV: Un șofer a plecat cu agentul de poliție agățat de mașină. Bărbatul este cetățean suveran
WhatsApp
Un șofer din București a refuzat să se legitimeze și a plecat cu agentul de poliție agățat de mașină. Bărbatul a refuzat să prezinte documentele, motivând că este cetățean suveran.  

În data de 30 mai, în jurul orei 02.30, un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Sos. Ștefan cel Mare, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto, informează Brigada Rutieră, potrivit Mediafax.

Șoferul înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul. Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier.

Șoferul le-a comunicat polițiștilor că numele lui este Marius cu ”m”. 

La intersecția șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților conducătorul auto a executat o manevră si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel