Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Închisoare pe VIAȚĂ pentru românul care a ȘOCAT Anglia. A UCIS o artistă cu un ciocan
WhatsApp
Românul care a ucis-o cu sânge rece pe artista Valerie Graves în locuința acesteia din Bosham a fost condamnat la închisoare pe viață. 

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru o crimă comisă în anul 2013, scrie mirror.co.uk. Cristian Sabou a recunoscut uciderea artistei Valerie Graves, care avea 55 de ani, în locuinţa acesteia din Bosham (Sussex).

Românul a fost condamnat la închisoare pe viaţă de o instanţă judiciară din Lewes şi va putea fi eliberat condiţionat abia după 24 de ani.

Românul fugise din Marea Britanie după comiterea crimei, fiind arestat preventiv şi extrădat din România în iulie 2019. 

Crima a şocat Anglia. Victima - Valerie Graves - era proprietara unei galerii de artă şi a unui studio de artizanat. Locuinţă în care a fost ucisă aparţinea unor prieteni care o rugaseră să aibă grijă de imobil cât erau plecaţi în vacanţa de Crăciun. Înarmat cu un ciocan românul nu a ţinut cont de nimic.

„Nu am vrut să îi fac rău. A fost un accident. M-a pus cineva să fac, să intru în casa aceea că a fost vorba că sunt bani şi lucruri de valoare şi m-au pus pe mine, am fost picat la mijloc în capcană şi de frică s-a întâmplat."

Cazul uciderii lui Valerie Graves este unul dintre cele mai complicate pe care poliţia din Marea Britanie a trebuit să le rezolve. Crima a fost intens dezbătută de presă engleză şi a ajuns inclusiv subiect de documentar.

Poliția britanică a lansat o investigație masivă, intervievând mai mult de 9.500 de persoane și luând 3.000 de probe de ADN în încercarea de a găsi criminalul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel