Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu puternic la o fabrică de mobilă. ISU Mureș a cerut sprijin din județele alăturate
WhatsApp
Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o fabrică de mobilă din Reghin, judeţul Mureş. ISU Mureș intervine cu zece autospeciale și a cerut sprijin de la pompierii din Bistrița Năsăud și Harghita.
Incendiu puternic la o fabrică de mobilă. ISU Mureș a cerut sprijin din județele alăturate

Un incendiu violent a izbucnit, vineri seara, la Fabrica de Mobilă DALIN din municipiul Reghin, cuprinzând o serie de hale cu o suprafaţă de peste 1.000 mp, cu pericol de propagare la alte hale învecinate, iar din această cauză au fost alertaţi inclusiv pompierii din Harghita şi Bistriţa-Năsăud.

"Incendiul se manifestă violent pe o suprafaţă de mai mare de 1.000 mp la mai multe hale de depozitare cu posibilitate de propagare la halele învecinate. Intervenţia este în derulare. În cadrul intervenţiei au fost alertaţi pentru a interveni în sprijin pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Intervenţie Miercurea Nirajului, pompierii voluntari Ruşii Munţi, Gurghiu, Ibăneşti, Hodac, pompierii voluntari din cadrul serviciului privat Kastamonu şi au fost alertate pentru a interveni în sprijin ISU Bistriţa-Năsăud şi ISU Harghita", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

ISU Mureş a transmis un mesaj prin RO-ALERT pentru evitarea zonei, având în vedere degajările însemnate de fum care pot afecta circulaţia pe raza municipiului Reghin. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel