Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu într-un bloc din Alexandria. Locatarii au fost evacuați. 3 persoane au ajuns în spital. ULTIMA ORĂ
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un bloc din Alexandria. 
Foto ILUSTRATIV (Sursa: Agerpres)

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament al unui bloc din Alexandria. Trei persoane au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum sau au suferit arsuri. Pompierii au evacuat 9 persoane, iar 13 au ieșit singure.

Potrivit ISU Teleorman, un incendiu a izbucnit într-un bloc din Alexandria, pe strada București.

La sosirea pompierilor, 13 persoane ieșiseră singure, iar 9 au fost evacuate de salvatori.

Salvatorii au preluat 5 victime, dintre care 3 au fost duse la spital de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, cu intoxicație cu fum și arsuri de gradele 2 și 3.

Două persoane, cu atac de panică și ușoară intoxicație cu fum, au primit primul ajutor, dar au refuzat să meargă la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost un radiator lăsat sub tensiune, nesupravegheat, care a aprins materialele ușor combustibile din apropierea sa.

Bărbat găsit mort în camera unui hotel din Focșani, în care a izbucnit un incendiu

 

Descoperire macabră în camera unui hotel. Cadavrul unui bărbat de 51 din Brăila a fost descoperit într-o cameră de hotel din Focșani. Atenția angajaților hotelului a fost atrasă de fumul care ieșea din camera în care se afla bărbatul.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat de către angajaţii unui hotel din municipiul Focșani cu privire la faptul că dintr-una din camere iese fum dens.

La faţa locului s-au deplasat o echipă de polițiști și una de pompieri. După lichidarea incendiului, în interiorul camerei a fost găsit cadavrul unei persoane. În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 51 de ani, din județul Brăila, relatează monitoruldevrancea.ro.

În camera în care a fost găsit bărbatul nu se mai afla altă persoană iar uşa era încuiată pe interior. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la medicină legală pentru a se stabili cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel