Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încăierare pe stadionul Ghencea. Un suporter român a aruncat cu berea într-un oficial al Armeniei
Violențele din fotbal nu contenesc. UEFA a demarat de urgență o anchetă după ce mai mulți suporteri români i-au luat la bătaie pe fanii Armeniei. 
Bătaie pe stadionul Ghencea. Un român a aruncat cu berea într-un oficial al Armeniei

Victoria partidei de fotbal dintre Armenia și România s-a încheiat cu o anchetă UEFA. Un suporter român a aruncat cu o bere chiar în banca tehnică a echipei din Armenia. De aici, până la încăierare nu a mai fost mult.

„Comisia de disciplină va lansa o investigaţie şi va lua o decizie. Dar, suntem foarte „mulţumiţi” de ospitalitatea românilor. A fost o ospitalitate foarte bună“, a declarat Hayk Karapetyan citat de  Digi Sport.

Acest lucru ar putea depuncta România pe viitor, iar pe suporterii agresivi i-ar putea ține departe de stadioane. Din păcate, agresiunile de la meciurile de fotbal sunt la ordinea zilei. 

Recent, la meciul dintre FC U Craiova și CS U Craiova, lucrurile au ieșit total de sub control. 

Poliția a descoperit zeci de bâte și materiale pirotehnicear  incidentele au culminat cu moartea unui suporter al echipei FCU Craiova. Bărbatul a anunțat că îi este rău cu doar câteva minute înainte de meci, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Polițiștii spun că nu a fost atacat de suporterii violenți, dar au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Bărbatul era suporter al echipei FC U Craiova, dar era originar din județul Caraș-Severin.

Jandarmii din Dolj au menționat că au confiscat mai multe bâte și materiale pirotehnice. Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie în centrul orașului. S-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii publice și deținere de materiale pirotehnice.

Bătaie pe stadionul Ghencea. Un român a aruncat o bere într-un oficial al echipei de fotbal din Armenia 

 

Pe lângă dosarul penal întocmit românului care a aruncat cu berea în oficialul Armeniei, Federația Română de Fotbal se așteaptă la penalizări.

Cu toate acestea, fanii fotbalului au savurat din plin victoria. Meciul s-a încheiat cu 1-0 și este primul jucat pe stadionul din Ghencea, refăcut total. Atmosfera din tribune a fost, cu adevărat, incendiară.

Punem temelia unor noi victorii şi bucurii aici. Asta sper să fie Ghencea de acum încolo. E un stadion potrivit pentru fotbal, iar lumea e bună cunoscătoare. Publicul ăsta a fost extraordinar, o atmosferă extraordinară, chiar dacă n-a fost stadionul plin“, a explicat la GSP Live, Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF.

Intrarea la meciurile de fotbal disputate în România se face doar pe baza certificatului Covid.

[citeste si]

 

 

.

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?