Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încăierare pe stadionul Ghencea. Un suporter român a aruncat cu berea într-un oficial al Armeniei
WhatsApp
Violențele din fotbal nu contenesc. UEFA a demarat de urgență o anchetă după ce mai mulți suporteri români i-au luat la bătaie pe fanii Armeniei. 
Bătaie pe stadionul Ghencea. Un român a aruncat cu berea într-un oficial al Armeniei

Victoria partidei de fotbal dintre Armenia și România s-a încheiat cu o anchetă UEFA. Un suporter român a aruncat cu o bere chiar în banca tehnică a echipei din Armenia. De aici, până la încăierare nu a mai fost mult.

„Comisia de disciplină va lansa o investigaţie şi va lua o decizie. Dar, suntem foarte „mulţumiţi” de ospitalitatea românilor. A fost o ospitalitate foarte bună“, a declarat Hayk Karapetyan citat de  Digi Sport.

Acest lucru ar putea depuncta România pe viitor, iar pe suporterii agresivi i-ar putea ține departe de stadioane. Din păcate, agresiunile de la meciurile de fotbal sunt la ordinea zilei. 

Recent, la meciul dintre FC U Craiova și CS U Craiova, lucrurile au ieșit total de sub control. 

Poliția a descoperit zeci de bâte și materiale pirotehnicear  incidentele au culminat cu moartea unui suporter al echipei FCU Craiova. Bărbatul a anunțat că îi este rău cu doar câteva minute înainte de meci, însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Polițiștii spun că nu a fost atacat de suporterii violenți, dar au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Bărbatul era suporter al echipei FC U Craiova, dar era originar din județul Caraș-Severin.

Jandarmii din Dolj au menționat că au confiscat mai multe bâte și materiale pirotehnice. Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie în centrul orașului. S-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii publice și deținere de materiale pirotehnice.

Bătaie pe stadionul Ghencea. Un român a aruncat o bere într-un oficial al echipei de fotbal din Armenia 

 

Pe lângă dosarul penal întocmit românului care a aruncat cu berea în oficialul Armeniei, Federația Română de Fotbal se așteaptă la penalizări.

Cu toate acestea, fanii fotbalului au savurat din plin victoria. Meciul s-a încheiat cu 1-0 și este primul jucat pe stadionul din Ghencea, refăcut total. Atmosfera din tribune a fost, cu adevărat, incendiară.

Punem temelia unor noi victorii şi bucurii aici. Asta sper să fie Ghencea de acum încolo. E un stadion potrivit pentru fotbal, iar lumea e bună cunoscătoare. Publicul ăsta a fost extraordinar, o atmosferă extraordinară, chiar dacă n-a fost stadionul plin“, a explicat la GSP Live, Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF.

Intrarea la meciurile de fotbal disputate în România se face doar pe baza certificatului Covid.

[citeste si]

 

 

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel