Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Încă un cadru medical român, bolnav de Covid-19, a murit
WhatsApp
Este doliu în Botoșani, unde un alt cadru medical a pierdut lupta cu SARS-COV-2: o asistentă de la Secţia de Pediatrie a Spitalului Județean, care suferea şi de alte afecţiuni.
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

A treia care moare din cauza COVID-19, în judeţ. Cele mai recente rapoarte privind evoluția pandemiei în ţara noastră arată că la 25 de victime făcute de virus, una provine din sistemul medical.

„O colegă profesionistă, care avea tot timpul o vorbă bună pentru ceilalţi, un sfat. Un om cald şi blând. Inclusiv de pe patul de spital avea grijă şi se întreba: oare fetele mele ce fac?! Se descurcă la serviciu?! Deşi era infectată cu Covid, nici pe patul de spital nu s-a desprins de colegele ei”, a declarat Coca Crasmaru, asistentă şefă, potrivit Știrile PRO TV.

A sistenta-șefă Tamara Guluță avea 57 de ani. A fost depistată cu coronavirus în urmă cu două săptămâni şi internată imediat la Terapie Intensivă. Suferea de obezitate morbidă, iar transferul ei în Capitală nu a mai fost posibil. S-a stins în urmă cu două seri.

„A stat la patul a zeci de mii de copii care au stat în spitalul nostru. I-a ajutat, i-a făcut să uite de boală, i-a mângâiat, le-a spus o vorbă bună şi i-a încurajat. A fost un om extraordinar. O fată bună, înţeleaptă şi deşteaptă. O să ne lipsească. Dumnezeu să o ierte!”, a povestit o colegă.

Asistenta a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Este cel de-al treilea cadru medical din Botoșani răpus de COVID-19, după ce a luat virusul la locul de muncă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel