Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Impact rutier violent. Un şofer care circula cu 240 de kilometri a lovit un parapet
În această seară, un șofer a derapat de pe traseu, lovind parapetul de pe marginea drumului. Evenimentul a avut loc la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi raionul Telenești, Republica Moldova.       
accident_moldova_telenesti

Un accident groaznic a avut loc, în această seara, la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi r-nul Telenești. Șoferul a derapat de pe traseu, lovind parapetul de pe marginea drumului. Acul vitezometrului a rămas blocat la 240 km/h.

Conform ofițerului de presă IP Telenești Elena Băetrău, accidentul a avut loc la ora 17.40. Poliția a fost informată că la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi r-nul Telenești, un automobil de marca Opel model Astra a derapat de pe traseu.

La deplasarea la fața locului a grupului operativ a IP Telenești s-a stabilit că un bărbat născut în 1990, care se deplasa la volanul automobilului Opel model Astra, pe traseul Bălți-Sărăteni, la ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi, a derapat de pe sosea, lovind parapetul de pe marginea drumului. În momentul impactului, șoferul se afla singur in automobil.  În urma accidentului bărbatul, a fost internat la spital, scrie jurnal.md.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?