Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini REVOLTĂTOARE. Româncă bolnavă de cancer, târâtă pe jos de poliţişti fără explicaţie - VIDEO
WhatsApp
Imagini revoltătoare în judeţul Gorj, unde o femeie bolnavă de cancer a fost târâtă zeci de metri spre maşină de un echipaj de poliţie, fără să i se spună motivul.
captura video Realitatea PLUS

Întâmplarea a avut loc în Bolboşi, judeţul Gorj, iar cel care a realizat imaginile este chiar băiatul femeii.

”M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat.”, a povestit Ana Tudorescu, la Realitatea Plus. 

Abia când femeia era întinsă pe asfalt, unul dintre agenţi a apelat la 112 să cheme o ambulanţă. A aflat apoi că scandalul ar fi pornit după ce unul dintre vecini a reclamat-o la poliţie că ar fi ameninţat că îi dă foc la casă.

”Vecinul care a fost polițist și am avut, în trecut, probleme cu el, dar nu i-am făcut nimic. Ai curaj să reclami un polițist? A înscenat că am vrut să îi dau foc la gospodărie, un lucru nereal”, a mai spus femeia. 

Ana Tudorescu susține că și-a scos certificat medico-legal și că a depus o plângere în acest sens. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție din Gorj nu oferit încă o reacție pe marginea acestui caz. 

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel