Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imaginea DISPERĂRII în Italia: O tânără a stat ore întregi urcată pe mașină în fața unui spital pentru a-și vedea mama internată cu COVID
WhatsApp
O fotografie din Italia face inconjurul lumii, fiind extrem de sugestivă pentru această perioadă dificilă, plină de drame provocate de COVID-19. 
Sursa foto: Facebook

Fotografia cu o tânără care a stat ore întregi pe acoperișul mașinii sale, în afara unui spital, sperând să-și vadă mama la fereastră, a devenit virală pe rețelele de socializare. Imaginea a fost postată pe Facebook de Salvatore Amura, un bărbat care locuiește în apropierea spitalului Valduce din Como. 

"Era disperată pentru că nu o putea vedea" 

 

Potrivit italianului care a surprins momentul, fata a stat ore înșir în afara spitalului și s-a urcat pe capota mașinii, așteptând ca mama sa să iasă la geamul salonului unde era internată.

"Locuiesc în fața spitalului Valduce din Como. Primele etaje sunt ocupate de secțiile Covid. Din martie, medicii și asistentele se mișcă frenetic noaptea și ziua, tratând necontenit și încercând să facă tot posibilul pentru a salva oamenii. Se întâmplă adesea să vezi familia și prietenii care încearcă să-și salute rudele. Stau pe stradă chiar și ore în șir fără succes.

În fotografia pe care am făcut-o după-amiaza târziu este o fată care încearcă încă din această dimineață (luni 23 noiembrie, n.r. ) să-și salute mama. Era disperată pentru că nu o putea vedea, dar nu a renunțat. S-a urcat pe mașina sa, în încercarea de a fi văzută.

Sperăm că toate acestea se vor încheia în curând", a scris italianul pe Facebook.

FOTO

fotografie_italia_face_inconjurul_lumii_tanara_masina

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel