Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imaginea din România care a năucit nemții: „Un coșmar pentru TÜV: Românii sunt inventivi“
WhatsApp
în România, proprietarul unui autotusim Opel Corsa electriv s-a dovedit extrem de inventiv în căutarea electricității cu care să își încarce bateria mașinii. Cu toate acestea, soluția sa ar provoca un atac de cord TÜV-ului (Uniunea Germana de Supraveghere Tehnică), titrează presa din Germania, care a descoperit imaginea inedită din România.

Un român a postat pe rețeaua de socializare Reddit o imagine curioasă, surprinsă în orașul Timișoara, susține el: Un Opel Corsa-e (modeul electric) este parcat în partea stângă a drumului și se încarcă. Cablul portocaliu de încărcare nu duce la o stație de încărcare din apropiere, ci direct în portbagajul șoferului, de unde, la rândul său, se aruncă un cablu alb. Cablul prelungitor atârnă deasupra străzii și se înfășoară prin una dintre ferestrele din rândul de case de vizavi. De acolo, Opelul electric va fi probabil încărcat prin priza de uz casnic.

„România are nevoie urgentă de o infrastructură de încărcare” este titlul imaginii. După cum relatează dinozaur2020, utilizatorul Reddit care a postat imaginea, aceasta provine din Timișoara.

Romania badly needs charging infrastructure from r/electricvehicles

 „Un coșmar pentru TÜV: Românii sunt inventivi“

 

„Sper că niciun autobuz sau camion nu va fi prins”, comentează wadamday, utilizator Reddit. Alți utilizatori ai platformei critică extinderea lentă a rețelei publice de încărcare din România: „De aceea nu am cumpărat încă o mașină electrică. În București locurile de parcare sunt greu de găsit, mai ales cu facilități de încărcare”, spune dumb-ninja.

Dar nu toți utilizatorii împărtășesc această opinie. „Am călătorit prin Europa vara trecută și infrastructura de încărcare din România a fost foarte bună. De obicei, îmi încarc mașina la stațiile de încărcare publice din parcările Kaufland. Este minunat că instalează puncte de încărcare la majoritatea sucursalelor lor. Există încă potențial de creștere a infrastructurii, dar cred că este în regulă”, relatează Nikolai, titrează publicația germană EFAHRER.com.

2. -imagine fara descriere- (e-fahrere.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel