Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ilie Năstase, acuzat că și-a agresat soția: „Și acum îmi tremură picioarele!”
WhatsApp
Soția lui Ilie Năstase, Ioana, îl acuză pe primul lider mondial din istoria ATP că a agresat-o în cursul zilei de vineri.
Foto Facebook @Ioana Năstase

Ioana Năstase ar fi chemat poliția după incident, însă a refuzat să depună plângere împotriva lui Ilie Năstase: „Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele...”, a spus Ioana Năstase, la ProSport.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel