Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ianis Hagi s-a TRANSFERAT. Au plătit 10 milioane de EURO
WhatsApp
Ianis Hagi (20 de ani) s-ar fi înţeles cu Genk şi în cel mai scurt timp ar urma să se alăture echipei care în sezonul precedent a cucerit titlul în Belgia. Suma de transfer se ridică la 10 milioane de euro.

Genk a cucerit în sezonul precedent titlul în Belgia, astfel că va evolua direct în grupele Ligii Campionilor. Gheorghe Hagi şi-a dorit cu orice preţ ca Ianis să ajungă la o echipă ce evoluează în grupele unei competiţii europene. Miercuri, la Digi Sport, Gheorghe Hagi a explicat în ce condiţii va pleca Ianis: "Nu s-a putut face transferul înainte de European. Apoi, lucrurile au mers mai bine şi au apărut tot mai multe oferte. Noi a trebuit să analizăm. Cel puţin 3-4 echipe au vorbit concret, cu oferte clare: de la bani foarte mulţi, la bani mai puţini. Banii nu au contat în aceste discuţii, fundamental e proiectul şi echipa".

Ianis Hagi a adunat aproape 90 de partide oficiale în tricoul Viitorului, iar acum e gata pentru a doua aventură europeană. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni.

La Genk este legitimat şi Vladimir Screciu, fost jucător la Craiova, care însă a avut mari bătăi de cap din cauza unei accidentări, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel