Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iași. O femeie s-a aruncat de la etajul patru al Maternității, la câteva zile după ce a născut
Tragedie la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. O tânără de 34 de ani s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul patru al spitalului. Femeia născuse în urmă cu doar 5 zile.  

Incidentul s-a petrecut duminică, iar femeia a fost găsită de infirmierele care făceau curat pe etaj, şi care au constatat că uşa de la balcon era deschisă, relatează scrie Ziarul de Iași.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitată. "După apelul la 112 am trimis imediat un echipaj medical. Echipa medicală a constatat că pacienta se afla în stop cardio-respirator, cu politraumă severă. S-a făcut resuscitare timp de o oră, dar din păcate fără răspuns", a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Femeia născuse în 12 februarie un băieţel sănătos, de 2.510 grame, pe cale naturală, cu scorul Apgrar 9. Până duminică, bebelușul s-a aflat internat la secţia de Neonatologie 1, sub monitorizare.

Potrivit declaraţiilor medicilor, femeia era la prima naştere, avusese o sarcină normală, fiind monitorizată şi investigată. Deşi iniţial s-a vorbit de o depresie postpartum, medicii au aflat că de fapt tânăra avusese unele antecedente medicale, fiind de mai multe ori internată la Institutul Socola.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?