Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 18 octombrie 2021. Fecioară, nu face cheltuieli inutile! Vărsător, o persoană te va cuceri pe loc
WhatsApp
Horoscopul pentru luni, 18 octombrie, aduce vești bune pentru mai mulți nativi. Astrele îndeamnă la chibzuință, dar și la optimism. Află toate predicțiile pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.
Horoscop 21 octombrie 2021

Berbec

Încearcă să nu mai fii atât de dur cu tine și să ai grijă și de partenerul de cuplu. Are și el un suflet, emoții și sentimente și poate fi rănit foarte ușor. Azi este ziua perfectă pentru a căuta un nou loc de muncă. Ai o stare continuă de nervozitate. Trebuie să te liniștești pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele pe care le ai

Taur

Relația de cuplu  nu te mai mulțumește. Nu te mai regăsești în persoana partenerului de cuplu de o bună perioadă, așa că trebuie să iei o decizie, dacă vrei ca starea ta să treacă. Nu-ți mai găsești liniștea și tot eviți să deschizi discuția. Dacă ai în plan să soliciți un împrumut bancar, azi este momentul potrivit. Când te confrunți cu situații dificile la locul de muncă, trebuie să dai dovadă de diplomație.

Gemeni 

Relația ta de cuplu  a devenit mai calmă. Ești fericit cu partenerul de cuplu, dar simți din când în când nevoia să ai parte de puțină pasiune și adrenalină. Fii atentă cu banii și proprietățile pe care le ai. Cele mai bune soluții le-ai găsit mereu cu ajutorul prietenilor. Acordă atenție stării tale de sănătate și ai mai multă grijă de corpul tău, spune horoscopul zilei de 17 octombrie 2022

Rac

Ești implicat într-o relație sentimentală cu suișuri și coborâșuri. Nu ți-a plăcut niciodată acest lucru, dar nici nu ești adepta unor relații stabile, care să dureze o veșnicie. Azi ai parte de probleme economice complicate, ai grijă ce decizii iei. În familie e armonie. Tot azi te vei bucura și de rezultatele dietei la care ai apelat în ultimul timp, lucru care te face foarte fericit. 

Leu

 În acest weekend te poți întâlni cu o persoană din trecut, iar situația va fi una destul de delicată. Va trebui să faci ceva eforturi pentru a putea gestiona această situație, dar în cele din urmă vei reuși. Ai curaj, totul va fi bine!

Fecioară

Poți trece foarte ușor de la iubire la despărțire. Ai grijă la bani, nu te mai lăsa ademenit de tot felul de produse de care nici nu ai prea multă nevoie. La locul de muncă a venit momentul să lași rațiunea deoparte și să începi să riști. Trebuie să dai de asemenea dovadă de mai multă înțelegere și bunătate față de cei din familie.

Balanță

Astăzi va fi nevoie să te întorci în trecut pentru a clarifica anumite lucruri. Este momentul să îți asumi anumite greșeli. Luni, încearcă să fii calm și binevoitor cu cei din jur.

Scorpion

Comentariile unei persoane din familie te vor face să îți pierzi cumpătul. Nu mai sta pe gânduri și spune-i ce te deranjează.

Săgetător 

Starea de spirit nu este una tocmai bună din cauza unor probleme apărute în familie. Nu te poți detașa de ceea ce s-a întâmplat, iar asta ți-ar putea afecta relațiile cu cei din jur. Încearcă să lași de-o parte problemele și să te bucuri de timpul liber.

Capricorn

Evită bârfele astăzi și nu da curs unor discuții care nu își au rostul. Dacă cineva vrea să îți împărtășească anumite informații, oprește discuția încă din primul moment. Există riscul ca ceea ce spui să se întoarcă împotriva ta și să intri într-un conflict fără voia ta. 

Vărsător 

Vei întâlni o persoană care te va captiva. Există șansa să-i acorzi șansele cuvenite pentru a forma un cuplu. Nu mai sta retras și vezi care sunt soluțiile pentru a ieși din această stare. Trebuie să profiți de fiecare oportunitate care ți se oferă. În ceea ce privește starea materială nu trebuie să-ți faci deloc griji. Te simți foarte bine, așa că ieși afară și distrează-te.

Pești

Atenție la felul în care îți setezi prioritățile. În acest weekend ai putea realiza că lucrurile pe care pui tu accentul nu sunt cele de care ai nevoie pentru a evolua. Poate că ar fi cazul să faci ceva schimbări. 

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel