Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul norocului pentru 2022. Semnele zodiacului care vor avea parte de bogăție, dragoste și sănătate de fier
WhatsApp
Noul an 2022, care bate la ușă, ne va aduce mai multe schimbări. Fiecare semn zodiacal va trece prin perioade fericite și triste. Vor exista provocări, dar fericirea nu va ocoli pe nimeni. Astrologii spun însă că unele semne zodiacale vor fi  norocoase în 2022, în timp ce altele - mai ghinioniste. 
Horoscopul norocului pentru 2022. Semnele zodiacului care vor avea parte de bogăție, dragoste și sănătate de fier

Berbec - Tranzitul lui Saturn în Capricorn înseamnă probleme pentru Berbec. Anul 2022 îți va testa răbdarea și hotărârea. Unii dintre voi veți suferi mai ales în domeniul profesional. S-ar putea ca munca pe care o prestați să nu fie plăcută sau să vă simțiți blocat. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să nu vă schimbați cariera în anul 2022. Puteți persevera cu efort și rezistență chiar dacă norocul nu este de partea dvs.

Taur - Anul 2022 va fi un început excelent. Așadar, poate că trebuie deja să vă planificați activitățile și să acționați. Deciziile importante trebuie luate la începutul anului. Dacă doriți să cereți mâna partenerului sau să vă mutați într-un apartament, cel mai bine ar fi să o faceți în primele luni ale anului 2020. Acest lucru vă va asigura că toate demersurile vor avea succes.

Gemeni - Anul 2022 va fi unul dintre cei mai norocoși ani. Este anul în care îți vei îndeplini toate visele. Așadar, dacă ai mai multe obiective ar fi bine să încep să lucrezi la ele chiar de la începutul anului. Fie că vrei să studiezi în străinătate, să te căsătorești sau să obții o promovare la locul de muncă – acest an te va ajuta să-și realizezi visul.

 

Citeste si.  Horoscop 18 octombrie 2021. Fecioară, nu face cheltuieli inutile! Vărsător, o persoană te va cuceri pe loc

 

Rac - Modul în care 2022 te va trata depinde doar de tine. Lucrurile ar putea merge fantastic de bine sau îngrozitor de prost, pur și simplu nu există cale de mijloc. Așadar, cum te asiguri că norocul va rămâne alături de tine? Prin muncă asiduă. Astrele vă sfătuiesc să vă concentrați și să dați tot ce aveți mai bun, de fiecare dată când vă apucați de un nou proiect. Fie că este vorba de viața amoroasă, de carieră, de educație sau de regimul de fitness, munciți din greu și inteligent. Doar așa veți avea parte de succes.

Leu - În acest an, veți avea parte de multe oportunități de aur, de aceea trebuie să le accepți. Așadar, pregătește-te să ai un an foarte ocupat și plin de activitate. Stelele norocoase strălucesc pentru tine, așa că nu ezita în fața provocărilor. Ai grijă să nu faci compromisuri în ceea ce privește munca, doar pentru că ești unul dintre cele mai norocoase semnele zodiacale în 2020. Realizările vor fi direct proporționale cu efortul depus în roate demersurile.

Fecioară - Din păcate, anul 2020 nu este anul tău. Te vei confrunta cu mai multe coborâșuri decât urcușuri și asta îți va aduce frustrări. Deoarece lucrurile vor avea tendința de a nu funcționa în favoarea ta în acest an, astrele îți sugerează să nu faci investiții mari. De asemenea, ar trebui să eviți să iei decizie care îți va schimba viața. Păstrează relații cordiale cu cei apropiați și dragi și cere-le sfatul ori de câte ori te vei afla în dificultate.

 

Vezi și: Mercur în mers direct în Balanță (18 octombrie-6 noiembrie) și revelațiile pentru fiecare zodie

 

Balanță - Anul 2022 va fi foarte bun pentru tine și te va ajuta să îți îndeplinești multe vise. Anul îți va aduce și multe schimbări pozitive. Vei străluci în special la locul de muncă, totul datorită gândirii inovatoare și abilităților unice de rezolvare a problemelor. Așteaptă-te ca o persoană nouă și frumoasă să intre în viața ta în acest an nou, scrie ast.ru.

Scorpion - va fi un An Nou 2022 emoțional ondulat pentru tine. Nu lăsa anxietatea și tristețea să te afecteze. Dar, de asemenea, nu încerca să îți distragi atenția asumându-ți mai multe proiecte la serviciu decât poți face față. Refugiați-vă în artă și cultură. Găsiți un nou hobby sau descoperiți o pasiune ascunsă. Ieșiți în oraș cu prietenii pentru a vă ridica starea de spirit. Este foarte important să lucrezi la sănătatea ta mentală în acest an Scorpion.

Săgetător - Vă așteaptă un an mixt,cu bune și rele, dar, în cea mai mare parte, vei fi norocos.  S-ar putea să te confrunți cu unele probleme legate de stabilitate, dar oricum nu ai fost niciodată genul de zodie care să se bucure de rutină pentru prea mult timp. Săgetătorii vor avea și un an financiar excelent în 2022, deoarece vor avea mai mult control asupra banilor.

 

Consultați și:  Horoscop 18 - 24 octombrie 2021. Taur, pregătește-te pentru schimbări! Leu, ai moralul la pământ! Previziuni pentru toți nativii

 

Capricorn - Anul 2022 îți va aduce multe surprize plăcute. Dacă ai fost norocos în 2021, pregătește-te să te simți și mai norocos în 2020.  Conform horoscopului, anul 2022 își va aduce doar bucurie și fericire. Există o mare posibilitate ca în 2022 să găsești un nou scop. Nu-ți fie teamă să pornești într-o aventură nouă. Aceasta îți va modela în cele din urmă viitorul în bine, relatează shok.md.

Vărsător - Norocul nu trebuie să însemne întotdeauna câștiguri bănești sau o viață amoroasă grozavă. Viața ta personală și profesională va avea parte de suișuri și coborâșuri, dar te vei bucura de armonie și pace pe tot parcursul anului 2022. Nimic nu te va tulbura și nu te va doborî. Te vei simți confortabil și împăcat oriunde te va duce viața.  

Pești - Din păcate, anul 2022 nu va fi cel mai bun pentru tine. Vei fi agitat în cea mai mare parte a anului. Vei fi rapid la mânie și ai putea suferi și de anxietate. Lucrurile nu vor merge chiar așa cum vrei tu și asta va genera și mai multă suferință în viața ta. Cu toate acestea, astrele vș sfătuiesc să nu cedați în fața apatiei.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel