Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul banilor pentru a doua jumătate a anului. Zodia care va câștiga cel mai mult
WhatsApp
Horoscopul banilor pentru a doua jumătate a anului a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3. 
Horoscopul banilor pentru a doua jumătate a anului. Zodia care va câștiga cel mai mult

Berbec - se pot aștepta la multe oportunități. Banii vor veni mai repede la ei, dar îi vor da la fel de repede. Ei iau cu mâna stângă și dau cu dreapta. Banii nu stau la ei. 

Taur -  un om extraordinar, face banii cu un scop. Are anumite ținte. Fiecare are un anumit scop: bani pentru Argentina, bani pentru Bacău, totul foarte bine pus la punct. Au și ei o multitudine de oportunități, fac ei cum fac și își rotunjesc veniturile. Vin banii și la ei. Vin bani din belșug la Tauri. 

Gemeni- Nu vă mai mulțumiți cu puțin, căutați un alt loc de muncă. Gemenii cheltuie banii pe orice. Ei își fac orice plăcere. Iau lucruri de care nu au nevoie. 

Rac - Nu vor mai avea probleme cu ceea ce înseamnă banii. Nativii din rac au început să înțeleagă că tot ce ține de agoniseală ține de mintea lor. Ei sunt niște oameni mai conservatori, mai strângători. Și-au dat seama că dacă primesc oferte și refuză, e în detrimentul lor. Racii refuză din plăcerile personale. Preferă să-i vadă pe ceilalți fericiți și se bucură de fericirea altora. Ei sunt mai așa, pentru plăcerea de a primi de la altcineva, decât să-și cumpere ei. Așa se simte foarte bine. Racului îi dau lacrimile când primește ceva, nu vezi atâta bucurie la cineva

Leu - leii sunt cei mai favorizați în perioada asta iunie-decembrie pentru că vor avea parte de foarte mulți bani: un nou job, un hobby, care va aduce niște sume consistente, destul de mari. Cresc banii, au oportunități foarte mari, dar trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Leul este foarte sufletist și la fel scapă mâna-n buzunar. El nu e precaut și prevăzător, că poate intra într-un impas. Nu trebuie să-și bată joc de bani. 

Fecioara - Sunt extrem de muncitoare, acumulează bani  datorită oportunităților pentru muncă: mai au o colaborare, un parteneriat. Ei dacă nu primesc de muncă, nu se simt bine. Așa sunt zodiile de pământ. Sunt bolnavi de muncă, pe ei nu poți să-i tratezi de lene. Nativii trebuie să-și găsească forță mai multă pentru a se implica și în proiecte suplimentare. Cei mai mulți bani pentru ei sunt aduși de proiectele care implică multe persoane. 

Horoscopul banilor pentru a doua jumătate a anului pentru toate zodiile

Balanță - Simte nevoia să înceapă noi afaceri, îi mânâncă degetele. Universul lucrează și la momentul oportun trage clopoțelul: vinde ideea de afacere. Totuși, zgârcenia caracteristică... Când veți învăța că veți primi de câte ori veți oferi, atunci veți ști că universul lucrează. 

Scorpion - Mai trebuie să-și cale pe orgoliul caracteristic. Trebuie să pună mâna la treabă și să facă mai mulți bani pentru că e o perioadă în care veți avea nevoie de acești bani. Chiar să investească banii acolo unde-și doresc să vadă acele rezultate. Ajutorul va veni din partea universului numai dacă ideile acelea pe care voi le aveți le veți pune în practică. Dacă stai de vorbă cu un scorpion, el îți povestește, dar se gândește foarte mult. Se gândește chiar mai mult decât balanța. Are destul de mari rezerve. 

Săgetător - se apucă să analizeze absolut tot. Spre jumătatea a doua scăpați de calcule și de analize, pentru că vin banii și puteți să vă luați mașina aia dorită. Aveți triplă protecție. Și prostii când faceți se termină cu bine. Dumnezeu are un plan cu săgetătorii. E momentul să faceți niște achiziții mai costisitoare, dar pentru lungă durată. Sunt pe termen lung investițiile, dar foarte benefice. 

Capricorn - Au un defect în intervalul ăsta. Vor să aibă bani, dar nu vor să facă nimic. Vor reuși să aibă, numai dacă sunt dispuși să treacă la muncă. Trebuie să demonstreze că banii pe care-i primesc, îi merită. Puneți mâna la muncă, fiindcă vi se oferă niște oportunități să faceți mai mult. 

Vărsător - Vor recunoaște și ei într-un final ceea ce se numește echilibrul financiar. Este necesară încrederea în forțele proprii. Bazați-vă doar pe voi pentru a reuși lucrurile mărețe. Voi veți avea o perioadă destul de grea. Le trimite și lor doamne-doamne.

Pești - sunt foarte productive următoarele luni. Ei sunt norocoși prin excelență. La ei vine norocul de nicăieri. Vor avea bani încontinuu timp de șase luni de zile. Vor avea satisfacția că și-au împlinit niște mofturi mai vechi. Nu trebuie să-și piardă răbdarea pentru că Dumnezeu îi iubește în continuare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel