Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 7 - 9 mai 2021: Surprizele sfârșitului de săptămână pentru toate zodiile
WhatsApp
Săptămâna a fost grea și o știți, dar nu vă faceți griji! Weekendul este aproape și trebuie să știți cum vă vor influența stelele semnul zodiacal. De aceea, aici veți putea avea acces la cel mai bun horoscop pentru weekend.
Horoscop weekend 7 - 9 mai 2021: Surprizele sfârșitului de săptămână pentru toate zodiile

Poate că este ceva ce trebuie să știi legat de dragoste, familia ta, prietenii tăi sau pur și simplu ești curios despre ce se va întâmpla.

Nu vă faceți griji, deoarece vă spunem despre asta și vă vom oferi, de asemenea, toate sfaturile pe care trebuie să le cunoașteți, pentru ca totul să meargă fără probleme.

Vezi și: Horoscop chinezesc săptămâna 10 - 16 mai. Vineri, ziua noilor începuturi: Tot ce veți face din această zi va avea un succes nebănuit

 

Horoscop weekend 7 - 9 mai 2021: Surprizele sfârșitului de săptămână pentru toate zodiile

 

Berbec

În acest weekend care vine, extraordinarul, uimitorul și surprizele de tot felul vor fi la ordinea zilei. Este clar că Universul nu vrea să te vadă plictisit și îți va trimite tot felul de evenimente neașteptate, astfel încât să nu cazi în monotonie și rutină. Viața ta socială, care a fost deja intensă în ultimele săptămâni, va fi și mai mult și, de asemenea, mai variată și mai dinamică.

Vor fi situații foarte noi care vă vor permite să experimentați emoții puternice și să vă faceți să vă simțiți mai în viață ca niciodată. Vei fi, de asemenea, favorizat de influența lui Venus, planeta ta de dragoste și bani, iar ambele aspecte vor fi strâns legate pentru tine, Berbec.

Puterea și banii vor fi atracții excelente pentru dvs. în această perioadă. Unii Berbeci vor începe zilele acestea o relație de dragoste cu un personaj cunoscut și popular, care are o mare carismă și îi poate face, de asemenea, să urce multe trepte pe scara socială.

Taur

Magia și căldura pe care le aduce Soarele în semnul tău, Taur, te vor face să ai un weekend deosebit de distractiv, cu o mulțime de lucruri pozitive care te vor face foarte fericit. Vor fi multe evenimente la care va trebui să participați pentru a vă asista la toate angajamentele dvs. sociale. Vei fi încântat să o faci și vei fi înconjurat de oameni care te iubesc și care ți-o vor arăta.

De asemenea, toate afacerile dvs. financiare și profesionalecontinuă să vă aducă vești pozitive. Dacă în următoarele câteva zile trebuie să susțineți un examen, un test sau un interviu de angajare va ieși foarte bine, Taur, și ești sigur de succes.

Noroc, de asemenea, în tot ceea ce are legătură cu banii, fie că este vorba de o creștere a veniturilor sau de intrarea de bani la care nu vă așteptați.

Gemeni

În acest weekend veți fi interesați de tot ce este nou și de ceea ce nu ați încercat și experimentat niciodată. Acum vei face tot posibilul să trăiești noi experiențe, mai ales în viața ta socială și, de asemenea, în viața ta profesională.

Mulți Gemeni vor începe să folosească rețelele sociale pentru a cunoaște oameni noi și pentru a-și extinde cercul social. De asemenea, vor fi foarte atrași de întâlnirile online și site-urile de întâlniri pentru a-și încerca norocul în dragoste în alte moduri decât cele pe care le-au făcut.

Vei realiza gama largă de posibilități care se deschide în fața ta și vei fi uimit. Vei deveni mai îndrăzneț atunci când vine vorba de interacțiunea cu alte grupuri sau de a face activități care până acum nu te atrăgeau prea mult sau despre care credeai că nu sunt pentru tine.

Rac

În următoarele câteva zile veți începe să observați cum vă recuperați energia și încetul cu încetul veți avea mai multă dorință de a vă bucura de viață. Dacă ați trecut printr-o mică problemă de sănătate, veți vedea cum începeți să o lăsați în urmă și să depășiți căderea de energie prin care ați trecut și care v-a afectat destul de mult.

Weekendul îți va aduce mai multe posibilități de a ieși, de a face o escapadă cu prietenii și de a-ți recăpăta starea de spirit, care a fost destul de scăzută în săptămânile anterioare.

Unversul va începe să vă trimită influența sa pozitivă, astfel încât lucrurile să înceapă să se îmbunătățească pentru dvs. și să vă puteți recăpăta spiritele bune și dorința de a vă distra.

Leu

Vei începe weekendul cu noi speranțe și cu o stare de spirit mult mai pozitivă. Lucrurile încep să meargă mult mai bine pentru tine și ai mai multă speranță că viitorul tău va fi prosper și fericit, pentru că așa va fi, Leu. Așa își doresc stelele și va fi.

În următoarele câteva zile vor avea loc evenimente de familie fericite, reuniuni și sărbători de tot felul. Vor fi evenimente care vă vor permite să împărtășiți momente de bucurie cu familia, cu prietenii și, de asemenea, cu partenerul.

Viața ta socială îți va permite să scapi de grijile de muncă și poți avea un weekend de distracție și bucurie.

Fecioară

În acest weekend nu veți avea scuze și vă veți dedica mai mult timp partenerului și prietenilor dvs., deoarece riscați să rămâneți singur. Învățați să contați mai mult pe ei și să le dedicați atenție. Gândiți-vă că nu totul în această viață va fi muncă, responsabilități și obligații de serviciu.

Va trebui să lăsăm un spațiu pentru distracție și pentru a ne putea relaxa și recupera energia pe care ai lăsat-o pe parcurs în timpul săptămânii. Rețineți că, dacă nu o faceți așa, veți pune în pericol lucrurile prea valoroase pentru dvs. La fel ca relația cu partenerul, familia sau chiar propria bunăstare emoțională.

Deci, ia lucrurile în serios și ia o pauză în următoarele câteva zile pentru a te distra și a împărtăși momente cu cei dragi.

Balanță

După o săptămână intensă, în care a trebuit să te ocupi de atâtea sarcini și a trebuit să te ocupi de atâtea obligații, veți dori să vă deconectați și să uitați de muncă, să fugiți de tot ceea ce miroase a rutină, obligații sau angajamente și să vă relaxați, în cele din urmă.

Latura ta socială îți va aduce noi prieteni și noi activități de petrecere a timpului liber, sau este, de asemenea, posibil ca, în următoarele câteva zile, să recâștigi contactul cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Vei fi fericit să fii din nou cu ei și te vei distra minunat amintindu-ți momentele trăite în alte vremuri și în alte circumstanțe.

În dragoste, nu te vei mulțumi cu convenționalul. Va trebui să trăiești emoții puternice care te fac să uiți de acea încărcătură grea pe care trebuie să o suporti pentru restul săptămânii. Vei deveni mai îndrăzneț în practicile tale cele mai intime și vei dori să experimentezi lucruri noi.

Scorpion

Deși sănătatea ta începe să-și revină și nivelul tău de energie va reveni cum era înainte, vei fi mai irascibil decât de obicei. Vei avea mai multă energie și vei fi mai activ, dar starea ta de spirit și starea proastă vor avea efect, dacă nu o remediezi.

Mai bine luați lucrurile mai încet și evitați să vă supărați asupra lucrurilor mici neimportante sau veți ajunge să regretați că ați provocat o situație tensionată, care ar putea duce la ceva mai puternic.

Scorpion, ai grijă și nu risca să pierzi ceva pe care ulterior l-ai regreta și pe care nu l-ai putea întoarce.

Săgetător

Nu vă așteptați la stabilitate sau la relații serioase și de lungă durată. Ceea ce Universul îți va pune în cale în următoarele zile va fi bucurie și distracție, aventuri și multă varietate și schimbări în relațiile tale.

Așadar, profitați și bucurați-vă pe deplin de toate oportunitățile pe care le aveți pentru a vă distra și lăsați angajamentul și relațiile serioase pentru altă dată.

Veți căuta varietatea, exoticul și rarul în relațiile voastre intime.

Capricorn

În acest weekend va trebui să te confrunți cu tot felul de situații ciudate. Pentru tine, important este să ai totul sub control, mai presus de toate, iar acum nu va mai fi așa. Va trebui să vă adaptați la situații neprevăzute și confuze care vă vor prinde cu garda jos și pe care nu veți ști foarte bine cum să le faceți față.

Pentru semnul tău este foarte dificil să simți că ceva nu este la locul său sau unde trebuie să fie, pentru că pentru asta vei avea deja planificate toate opțiunile posibile și vei fi pregătit să acționezi asupra fiecăreia dintre ele.

Va trebui să improvizați și să vă adaptați din mers, fără timp să reacționați sau să gândiți. Și asta îl supără pe Capricorn mult, foarte mult.

Vărsător

Weekend foarte norocos pentru tine, Vărsător, în tot ceea ce ține de problemele iubirii. Începând cu data de 8 mai, vei fi favorizat în special de Univers în dragoste și în viața socială.

Profitați de acele zile pentru a atrage acea persoană care vă interesează sau pentru a le face să vă observe, dacă nu a făcut-o deja. Orice inițiativă plină de dragoste pe care o veți lua în aceste zile va fi sub protecția stelelor și este foarte probabil să iasă bine pentru voi și să vă ducă acolo unde doriți să ajungeți.

Nu te vei mulțumi cu rutina și vei căuta lucruri noi. Vei fi atras de oameni cu un nivel intelectual ridicat și care îți pot aduce idei noi. 

Pești

Deși nu este un weekend deosebit de favorabil pentru dvs., nu veți înceta să vă distrați și să luați lucrurile dintr-o latură pozitivă și optimistă a vieții.

Simțul tău al dreptății și vibrațiile bune nu te vor afecta prea mult pe puținele lucruri negative care ți se pot întâmpla în următoarele zile.

Vei înțelege că, în general, ești o persoană foarte norocoasă și că, dacă, din când în când, ți se întâmplă lucruri care nu-ți plac foarte mult, nu ai dreptul să te plângi pentru că ai mult mai multe pentru tine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel