Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 23 - 25 aprilie. Marte intră în Rac, iar o mulțime de lucruri ies la iveală. Mișcări îndrăznețe pentru mai multe zodii
WhatsApp
Horoscopul pentru weekendul 23 - 25 aprilie este aici. Săptămâna se încheie cu intrarea lui Marte în Rac. 
Horoscop weekend 23 - 25 aprilie. Marte intră în Rac, iar o mulțime de lucruri ies la iveală. Mișcări îndrăznețe pentru mai multe zodii

Marte te va împinge să faci mișcări îndrăznețe, Mercur se conectează cu Uranus în Taur, aducând o undă cerebrală. 

Vezi ce-ți rezervă weekend-ul din punct de vedere astral pentru fiecare zodie în parte.

Berbec. Iubirea te urmărește și nu vei putea scăpa de ea. Oriunde ai fi și orice ai face, te va găsi și te va prinde. Venus va avea grijă de ea și vă va aduce toată fericirea pe care o meritați. Ai Soarele în Casa ta de bani, așa că va fi și un weekend norocos în tot ceea ce ține de finanțe. Veți cheltui mai mulți bani pe distracție și pe lucruri care vă fac viața fericită și vă fac să vă bucurați mult mai mult de plăcerile ei. Bucură-te de fericirea ta, Berbec, și profită la maximum de această influență magică.

Taur. În acest weekend, multe lucruri pozitive se vor întâmpla pentru tine în dragoste. Acum, cu Soarele în semnul tău, vei avea, de asemenea, mai multă încredere în tine și asta te va face să te deschizi mai mult față de ceilalți. Vei fi mai vesel și mai afectuos și îți vei putea arăta sentimentele și, în consecință, vei fi mai atractiv pentru cei din jur. Multe lucruri vor avansa pentru tine acum, Taur, iar reînnoirea nu va fi doar în interior.

Gemeni. Vei avea un weekend foarte activ în viața ta socială, și romantic în viața ta amoroasă. Abilitatea ta de a atrage și de a cuceri va fi foarte mare și, în plus, vei avea energia și puterea pe care ți-o oferă având Marte pe semnul tău. În aceste zile vei fi mai curajos și mai îndrăzneț atunci când vine vorba de a-ți exprima sentimentele. În viața ta socială vei avea capacitatea de a-ți face noi prieteni practic fără niciun efort. În dragoste, relația ta se îmbunătățește în fiecare zi, iar persoana iubită va fi mult mai afectuoasă și pasionată față de tine, Gemeni.

Rac. Nivelul tău de energie va crește în acest weekend și vei vedea cum începi să te simți mult mai bine și să vezi lucrurile într-un mod mai pozitiv și optimist. Dacă sunteți singur, cele mai bune oportunități pentru întâlniri romantice vor veni mai târziu, dar în aceste zile ai putea contacta pe cineva din trecutul tău, care este încă prezent pentru tine, chiar dacă relația s-a răcit sau persoana respectivă te-a părăsit cu mult timp în urmă. 

Leu. Experiențe noi îți vor aduce stelele pentru weekendul care vine. Duminică va trebui să o dedici odihnei și recuperării energiei pierdute în restul săptămânii. Respiri dragoste în jurul tău, Leu, și poți petrece câteva zile foarte fericite și romantice cu partenerul tău. Va exista mult mai multă armonie între voi, iar conexiunea va fi totală. Nu vă puneți sănătatea în pericol și odihniți-vă cât aveți nevoie.

 

Horoscop weekend 23 - 25 aprilie

 

Fecioară. În acest ultim weekend al lunii aprilie va continua să fie în modul social, deci va trebui să fii înconjurat de oamenii tăi, de familia ta și de prietenii tăi. Atitudinea ta mai deschisă și mai liberă te va face, de asemenea, să te arăți mai afectuos cu cei din jur. Familia ta va monopoliza multe momente din timpul tău liber. Fecioară, te vei simți foarte norocoasă în dragoste pentru că ai relația la care ai visat.

Balanță. Ai în față un weekend fantastic și magic, să te bucuri de dragoste și să te poți relaxa în companie bună. Întrucât săptămâna a fost foarte intensă și grea în tot ceea ce ține de serviciu, pentru că a trebuit să te confrunți cu atâtea obligații și să rezolvi atât de multe probleme, ajungi în weekend în pragul epuizării. Vă va fi foarte bine să vă odihniți și, mai presus de toate, să vă îndepărtați cât mai mult gândurile de la muncă.

Scorpion. În acest weekend vei continua să ai Soarele peste casa a șaptea, cea a iubirii și a relațiilor. Veți primi toată lumina și magia de la Soare, astfel încât armonia și fericirea să domnească în viața voastră amoroasă. Te vei înconjura de oameni puternici, de nivel social ridicat, care ți-ar putea aduce beneficii. 

Săgetător. Nu ești interesat să menții o relație serioasă sau să te angajezi într-o relație cu o singură persoană. Când ai la dispoziție un întreg harem dispus să-ți ofere bucuria și distracția care îți plac atât de mult. În acest weekend poți ieși să cucerești fără niciun efort pe cine vrei. Vrei atât de mult să te distrezi, încât vei da totul și nu va fi nimeni care să poată rezista farmecelor tale.

Capricorn. În weekend, ar trebui să profitați de ocazie pentru a recâștiga energia pierdută și a începe să vă îngrijiți și să vă răsfățați corpul. Mulți Capricorni vor începe să-și ia în serios sănătatea și bunăstarea emoțională în zilele următoare. Aceștia vor fi mai interesați de diete și mâncare sănătoasă, de practicarea unor sporturi sau activități în aer liber. Fără îndoială, toate acestea se datorează influenței lui Mercur, care este planeta voastră de sănătate.Viața ta socială va fi mai activă și mai intensă și te vei distra minunat.

Vărsător. Weekend bun pentru a te bucura de dragoste și pentru o îmbunătățire semnificativă a vieții tale amoroase. O dragoste din trecut ar putea intra pe scenă, care se reconectează cu tine și face ca sentimentele pe care le credeai uitate și depășite să reapară în tine. S-ar putea să cunoști și pe cineva care îți amintește de un fost iubit și te face să-ți amintești multe lucruri care s-au întâmplat cu ceva timp în urmă.

Pești. În weekend vei avea în continuare protecția lui Mercur, planeta ta de dragoste, care pe lângă faptul că îți dă noroc, îți și favorizează viața amoroasă. Vei putea să îți împlinești visul mult așteptat și dorit pe care îl ai mult timp în mintea ta. Mulți Pești vor planifica creșterea familiei în următoarele zile. Casa și familia vor fi foarte importante pentru dvs. în această perioadă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel