Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 18 - 20 iunie 2021. Zodiile care vor avea un sfârșit de săptămână complicat, mare atenție! Ce pățește fiecare semn
WhatsApp
Weekendul acesta, 18 - 20 iunie 2021, este ideal pentru a-i cere îngerului tău păzitor tot ce îți dorești. Noi îți spunem cel mai bun mod de a face acest lucru în acest horoscop pentru a nu avea un sfârșit de săptămână complicat!
Horoscop weekend 18 - 20 iunie 2021. Zodiile care vor avea un sfârșit de săptămână complicat, mare atenție! Ce pățește fiecare semn

Mhoni Seer a prezentat horoscopul ei pentru a vă spune care carte de tarot va domina semnul dvs. în acest weekend.

Vezi și: Zodiile predispuse la divorț. Mihai Voropchievici: Aceste cupluri ajung repede la separare. Focul evaporă apa!

Berbec

Trebuie să fii atent la trădările partenerului/ei și ale prietenilor, așa că fii mai precaut și mai discret cu planurile tale de viitor. În horoscopul tarotului, „El Loco” indică faptul că veți avansa în orice problemă juridică sau dacă sunteți în curs de creditare, acesta va fi aprobat. Cartea aceasta de tarot te face puternic, îți amintește că nu trebuie să-ți fie frică de provocări și că te afli în procesul de schimbare a locurilor de muncă și de înființare a unei afaceri, fă-o, vei fi victorios! Vei avea o lovitură de noroc și va fi un weekend de reflecție în viața ta personală. O dragoste din zodia Capricornului sau Vărsătorului va veni ca să rămână. Cea mai bună zi a ta va fi duminica cu numerele 00 și 13. Veți primi o surpriză care vă va face foarte fericit. 

Taur

În tarot, „El Mundo” a ieșit și înseamnă că ar trebui să-ți iei ceva timp pentru tine, nu totul este muncă în viață. El vă recomandă să vă lăsați iubiți și să vă amintiți că dragostea nu este complicată, așa că lăsați deoparte prejudecățile și începeți să iubiți. Cartea îți oferă noroc în toate și mai mult în jocurile de noroc cu numerele 03 și 41. Folosește mult culoarea roșie pentru a stimula abundența. Lumea din semnul tău înseamnă prosperitate și abundență, nu le rata. Dacă aveți propuneri pentru locuri de muncă, luați-le, vă va merge foarte bine! Partea proastă a acestei cărți de tarot este pasiunea, trebuie să fii atent cu bolile de natură sexuală și trădările din dragoste. Va fi un weekend pentru a trezi conștiința și îți vei da seama de ce ai nevoie cu adevărat în viața ta. Dragostea unui Scorpion sau Berbec va fi foarte aproape de tine.

Gemeni

Veți avea o forță spirituală foarte importantă în aceste zile și ceea ce doriți veți avea. În tarot ați primit cartea „Judecății” și scrie că veți lăsa acele vremuri proaste și va veni o vreme de abundență, deci profitați de toate. Cartea de tarot te avertizează că există oameni în jurul tău care te invidiază, așa că aprinde vineri o lumânare albă pentru a-ți oferi protecție. Weekend de mare pasiune și dragoste cu partenerul tău. Cei singuri vor găsi o nouă dragoste din zodia Fecioară sau Capricorn care va fi foarte compatibilă. Vizitează-ți familia, întrucât ea este sprijinul vieții tale. Începi un regim de exerciții care te va face să arăți cât mai bine pentru vara asta. Numerele tale norocoase sunt 08 și 21.

Rac

Cartea de tarot „El Sol” vă spune că a sosit momentul să progresați economic. Va fi un weekend cu multe cadouri la care nu te așteptai, amintește-ți că semnul tău este unul dintre cei mai iubiți ai zodiacului. Dacă ești singur, vei primi o dragoste din zodia Scorpion sau Vărsător care va fi foarte compatibilă cu tine. Soarele mai indică faptul că ar trebui să ai grijă la infidelități, să nu-ți abandonezi relația și să păstrezi flacăra pasiunii aprinsă. Weekend de mare distracție și pentru a fi cu prietenii. Cumpărați haine și încălțăminte noi. Aveți grijă de problemele de stomac. Urmezi un curs de comunicare sau drept, aceasta este cea mai bună virtute a ta. Duminică este ziua pentru a fi cu familia și pentru a pregăti o friptură de vită. Veți obține un premiu la loterie cu numerele 12 și 30.

Leu

Tarotul spune că veți continua cu toată puterea și comanda de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele. Cartea „Lunii” înseamnă că ai putea avea probleme cu bârfele în jurul tău, așa că evită să intri în chestiuni care nu sunt ale tale în aceste zile. Vei avea puterea de a depăși orice obstacol din viața ta. Cartea de tarot „La Luna” indică, de asemenea, că veți avea o promovare în munca dvs. și dacă sunteți pe punctul de a începe o afacere, cartea vă recomandă să o faceți, va fi cea mai bună pentru dvs. Feriți-vă de infecțiile pielii, nu faceți plajă atât de mult și consultați-vă medicul. În dragoste vei rămâne foarte stabil cu partenerul tău. Cei siguri vor da peste un Săgetător sau Pești. Vei avea un noroc duminică cu numerele 13 și 29.

Fecioară

În horoscopul de tarot, „The Star” a ieșit și te avertizează să fii atent cu problemele nervoase și durerile de spate, deoarece acestea sunt punctul tău slab. Este necesar să învățați să renunțați la situații care nu vă aparțin și să vă lăsați furia în urmă, care vă vor ajuta foarte mult să fiți la cel mai bun nivel. Cartea de tarot îți amintește, de asemenea, că te afli într-o etapă din viața ta pentru a lua decizii importante care te vor face să prosperi în mediul tău. Veți primi invitația de a începe o afacere de socializare sau de publicitate. Încercați să vă țineți mintea ocupată și urmați un curs de auto-perfecționare sau ceva legat de spiritual. Vei avea o lovitură de noroc vineri cu numerele 14 și 50. Folosește mult culoarea albă, te va umple de abundență. Decizi să schimbi telefonul mobil pentru unul mai nou. Veți avea o masă de familie.

 

Horoscop weekend 18 - 20 iunie 2021

 

Balanță

Veți fi înconjurat de vești bune în muncă și dragoste. În tarot, „Turnul” a ieșit și înseamnă că vei lăsa în cele din urmă toate acele urme rele pe care le-ai îndurat, dar cartea te avertizează că trebuie să fii atent cu cheltuielile și să începi să economisești pentru viitorul tău. Va veni o creștere salarială și vi se va înapoia o datorie din trecut. În dragoste, acea persoană atât de specială îți va fi declarată, este timpul tău să-ți întemeiezi o familie. Cei singuri vor întâlni o dragoste din zodiile Săgetător sau Gemeni care va fi foarte compatibilă. Vei avea o lovitură de noroc duminică cu numerele 23 și 41. Weekendul va fi de o mare conviețuire cu cei dragi. Feriți-vă de dietele forțate, încercați să nu luați medicamente, urmați un regim de exerciții fizice și o alimentație bună pentru a fi la maxim.

Scorpion

Cartea „Temperance” este o binecuvântare pentru semnul tău, pentru că ceea ce ți-ai dorit atât de mult îți va veni în viață, trebuie doar să iei în considerare acea virtute care este răbdarea și să nu-ți saboteze norocul. Deci trebuie să te calmezi, întrucât cel care se enervează pierde. Această carte de horoscop tarot reprezintă, de asemenea, atitudine față de viață. În curând veți avea o nouă ofertă de muncă și va fi foarte bine plătită. Vei începe o afacere, doar fii atent la trădările prietenilor și să nu vorbești atât de mult despre obiectivele tale. Vei avea o lovitură de noroc vineri cu numerele 33 și 71. Folosește mult culoarea albastră. Cei singuri vor cunoaște un Vărsător sau un Rac, care va fi foarte compatibil. Aveți grijă de problemele de stomac.

Săgetător

Este timpul să închizi episoade din viața ta amoroasă care te-au lăsat foarte rănit și să începi o nouă etapă. Vor fi zile de reînnoire în toate privințele și cu atât mai mult la locul de muncă, vă vor ajuta foarte mult să scăpați de toate resentimente și să vă rearanjați sentimentele pentru a începe să trăiți pe deplin. Este timpul tău să fii fericit! În horoscopul tarotului, cartea „Forței” a ieșit și indică faptul că vei fi victorios în orice proces legal sau familial. Îi ajuți întotdeauna pe ceilalți, dar amintește-ți că uneori generozitatea ta este abuzată. Veți avea un weekend cu multă distracție în jurul vostru. Veți primi invitația de a merge într-o călătorie cu prietenii pentru luna iulie. Vor ajunge bani pe care cineva ți-i datora. Vei avea un noroc vineri cu numerele 02 și 78.

Capricorn 

Cartea „Roata Norocului” înseamnă că noi oportunități de creștere la locul de muncă vor veni în viața ta. Organizați-vă mai mult cu cheltuielile, astfel încât să vă puteți achita datoriile. Dacă studiați, este timpul să urmați un alt curs de contabilitate sau de comunicare care vă va ajuta foarte mult în viitor. În ceea ce privește dragostea, inima ta se rupe în două. Amintiți-vă că este foarte dificil ca semnul dvs. să fie fidel, dar nu imposibil, deci clarificați-vă sentimentele și rămâneți cu un singur partener. Sunteți invitat la o petrecere de familie sâmbătă. Îți reînnoiești aspectul, începi o dietă și faci mișcare. O dragoste din zodiile Fecioară sau Berbec te va face foarte fericit. Controlează-ți personajul care uneori te pune în necazuri fără niciun motiv. Amintiți-vă că punctul dvs. slab este stomacul, așa că feriți-vă de infecții.

Vărsător

O forță de muncă foarte importantă va veni la tine pentru că ești în momentul în care îndrăznești să fii lider în zona ta și te vei descurca foarte bine. Amintiți-vă: carisma pe care o are semnul dvs. vă va ajuta să aveți mai mult succes la locul de muncă, este necesar doar să cereți acea ocazie pentru ca aceștia să se întoarcă să vă vadă. În horoscopul de tarot ai primit cartea „Pustnicului” și amintește-ți că ești un cuceritor natural și rareori îți permiți să fii prins de o relație, deci bucură-te de aceste momente. Cineva vă invită în acest weekend să faceți o excursie în august. Primești bani în plus întrucât se întoarce o datorie din trecut. Vei avea mare noroc duminică cu numerele 14 și 15. Folosește mai mult culoarea albă, te va ajuta să ai mai multă putere spirituală. O iubire din zodia Berbec sau Taur vă va căuta să reveniți. 

Pești

Cartea de tarot a „Justiției” înseamnă că veți avea ocazia pe care o așteptați să vă dezvoltați economic, așa că nu vorbiți despre planurile voastre și veți vedea că acestea se vor realiza. Această carte de tarot din semnul tău te face mai puternic în problemele de dragoste și te hotărăști să fii fericit. Amintiți-vă că semnul dvs. este foarte nestatornic, dar încercați să vă dați inima celor care o merită. Vă invită să mergeți într-o excursie de weekend pentru a vă vizita familia. Ești foarte puternic, dar uneori există oameni care îți găsesc punctul slab și te abuzează, încearcă să nu fii atât de transparent în planurile tale. Veți avea bani în plus pe premiu la loterie cu numerele 07 și 31. Continuați cu exercițiul că deja arătați foarte bine. Vă schimbați telefonul mobil. O iubire din zodiile Rac sau Berbec vă vor căuta pentru o relație.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel