Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 12-14 noiembrie 2021: Zile cu iubire de neuitat pentru Tauri și Fecioare. Berbecii și Balanțele încep o nouă etapă
WhatsApp
Horoscopul pentru al doilea weekend din noiembrie, de vineri 12 până duminică 14: Balanța este măcinată de întrebări, iar  Săgetătorul e în căutare de stimuli. Berbecii sunt ezitanți, Taurii au noroc în dragoste, iar Capricornilor le surâde norocul. Previziuni pentru toate zodiile.
Horoscop 10 aprilie 2022. Scorpionii, copleșiți de trăiri romantice; Zi controversată pentru Lei: Previziuni complete pentru zodii

A doua săptămână a lunii noiembrie se apropie de sfârșit, iar weekendul de vineri, 12 noiembrie, până duminică, 14 noiembrie, bate la ușă.

Horoscopul din acest weekend prevede sosirea unor momente de noroc pentru cei născuți sub semnul Taurului, mai ales în sfera sentimentală, în timp ce Săgetătorul se va confrunta cu zile atât de plictisitoare, încât va fi în continuă căutare de stimuli care să anime totul. Atât Balanța, cât și Berbecul vor trebui să încerce să înțeleagă ce își doresc cu adevărat de la viața lor. Vor fi cu siguranță suișuri și coborâșuri și nu toată lumea se va putea bucura pe deplin de ceea ce ne rezervă weekendul.

 

Horoscop weekend 12-14 noiembrie 2021 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 


Berbec - așa cum am anticipat deja, horoscopul pentru al doilea weekend din noiembrie prevede sosirea unor zile un pic mai neobișnuite pentru cei născuți în Berbec. În viața de cuplu ar putea apărea unele certuri, iar seninătatea acestuia ar putea fi tulburată, în timp ce în mediul de lucru ai putea da peste diverse vești. Pozitivitatea și negativitatea vor alterna atât de repede încât nu veți putea să le înțelegeți clar.

 

Taur - horoscopul pentru weekend pare să aducă vești pe cât de interesante, pe atât de pozitive. Zilele care urmează să înceapă vor fi poate printre cele mai norocoase din întreaga lună, mai ales în ceea ce privește sfera sentimentală a vieții Taurilor. Complicitatea și încrederea în partenerul tău vor atinge niveluri de neimaginat, până la punctul în care majoritatea îndoielilor și îngrijorărilor vor dispărea. La locul de muncă, însă, este posibil ca lucrurile să nu meargă atât de bine pe cât ați sperat.

 

Gemeni - în ciuda faptului că săptămâna trecută nu a fost una dintre cele mai bune, zodia Gemeni a avut ocazia să se confrunte cu persoana iubită și să înțeleagă ce puncte trebuie clarificate. Weekend-ul, din fericire sau din păcate, nu arată diferit în ochii semnului zodiacal în cauză. Alegerea cu grijă a cuvintelor, mai ales atunci când vorbiți cu partenerul dumneavoastră, vă va ajuta să evitați deteriorarea relației.

 

Rac - horoscopul pentru al doilea weekend al lunii nu pare să prezică nimic senzațional, dar nici ceva complet pozitiv sau vindecător. Câteva mici certuri ar putea apărea atât în viața de cuplu, cât și în nucleul familial, extinzându-și influența la cercul de prieteni și punând la grea încercare relațiile interpersonale de diferite tipuri. Păstrându-vă calmul și bazându-vă pe propriile abilități dialectice, veți evita daune ireparabile în orice situație.

 

Leu - perioada în cauză cu siguranță nu pare a fi una dintre cele mai bune pentru Leu, iar sfârșitul de săptămână care se apropie nu va îmbunătăți diversele situații. Nivelul de stres ar putea deveni imposibil de gestionat și nu toată lumea își va putea păstra calmul în orice discuție. Este posibil să apară certuri cu partenerul și nu vă va ajuta să vă reluați viața pe drumul cel bun.

 

Fecioară - momente magice și de neuitat ar putea sosi în următoarele zile, aducând bucurie și seninătate celor născuți sub semnul Fecioarei. Horoscopul pentru acest weekend prevede unele zile interesante și niciodată monotone. A putea organiza una sau mai multe seri petrecute în compania familiei ar putea fi un panaceu pentru diferite relații interpersonale.

 

Balanță - Venus, ca și alte câteva stele, a decis să părăsească Balanța în favoarea altor semne zodiacale, iar această îndepărtare nu va întârzia să apară. Astfel, în viața de cuplu ar putea apărea mici discuții care să pună sub semnul întrebării unele puncte fundamentale ale relației și să ducă la nașterea unor îndoieli, care nu trebuie neapărat lăsate deoparte. Horoscopul de weekend te sfătuiește să te înarmezi cu răbdare și să faci față cu fruntea sus la ceea ce apare pe parcurs.

 

Scorpion - Dacă în dragoste, horoscopul nu pare să prezică nimic prea pozitiv, în carieră nu poate decât să abunde în previziuni, care vor aduce zâmbetul pe buzele multora. Gestionarea timpului liber în cel mai bun mod posibil nu va fi cu siguranță ușoară, dar îi va permite Scorpionului să se bucure pe deplin de diversele momente de bucurie și noroc, care vor apărea.

 

Săgetător - așa cum am menționat deja, weekendul care stă să înceapă nu pare a fi unul dintre cele mai bune ale lunii noiembrie și cu siguranță nu va putea oferi stimulii potriviți pentru cei născuți sub semnul Săgetătorului. O apatie aproape neobișnuită ar putea să vină în următoarele zile și să împingă nativii să caute zone mai animate și mai vesele. Aveți grijă să nu exagerați, totuși.

 

Capricorn - potrivit previziunilor horoscopului, norocul îi va însoți pe cei născuți sub semnul Capricornului și în weekendul care urmează, făcând ca diferitele zile să fie pline de noroc și de momente cel puțin de neuitat. Atât în mediul de lucru, așadar, cât și în cel sentimental și relațional, Capricornul va avea șansa de a întâlni persoane și situații cu siguranță pozitive și capabile să îmbunătățească previziunile pentru viitor.

 

Vărsător - tot pentru zodia Vărsător, stresul nu pare dispus să își slăbească stăpânirea, făcând ca nivelul de stres să crească și mai mult și împingându-i pe nativii semnului la o distanțare voluntară de cei dragi. Să faci față vârfurilor de stres poate să nu fie atât de ușor, iar prezența celor dragi nu va fi întotdeauna de ajutor.

 

Pești - Weekend-ul care urmează va aduce momente interesante și pentru zodia Pești. În dragoste vei putea conta pe influența pozitivă a lui Venus, iar la serviciu nu vei putea face altceva decât să te "limitezi" să te bucuri de roadele sacrificiilor tale și să lansezi diversele posibilități care vor apărea pe parcurs. Viitorul pare mai luminos decât vă puteți imagina.



 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel