Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, vineri, 27 martie 2020
WhatsApp
Horoscop. Dacă vrei cu adevărat, Fecioarele pot redescoperi o parte din pasiunile vechi, de care nu s-au   ocupat deloc.
Perioada aceasta le aduce nativilor  din Săgetător și bucurie

Berbec

Începi să te acomodezi cu faptul că nu se întâmplă mare lucru zilele acestea. Îți priesc liniștea, odihna și rutina mai mult ca oricând.

Taur

Conjuncția dintre Venus și Jupiter te face mai optimist, încrezător și îți oferă senzația că răbdarea este arma ta cea mai eficientă.

Gemeni

Te năpădesc o mulțime de amintiri care aduc nenumărate revelații. Abia acum conștientizezi că nu ai fost deloc generos cu tine. 

Rac

Cei care sunt într-o relație se vor bucura de gesturi romantice, iar cei singuri vor căuta să comunice cu persoanele cele mai apropiate.

Leu

Exact când nu te aștepți, exact atunci vei primul ajutorul necondiționat al unui coleg despre care nu aveai neapărat o părere bună.

Fecioară

Dacă vrei cu adevărat, îți poți redescoperi o parte din pasiunile vechi, de care nu te-ai mai ocupat deloc. Creativitatea îți va aduce voie bună.

Balanță

Nu te implica în conflictele familiei doar pentru că te plictisești. Vei pune și mai mult gaz pe foc. Ai nevoie de o ieșire din zona de confort, dar nici chiar așa.

Scorpion

Vrei un umăr pe care să plângi, o persoană careia să îi spui fricile tale cele mai adânci fără să te judece sau să le spună și altora.

Săgetător

Perioada aceasta îți aduce și bucurie. Știi că nu mai ai așa multe cheltuieli și poți economisi. Evită să dai replici tăioase.

Capricorn

Chiar dacă nu poți ieși din casă așa cum ți-ai dori, tot te poți îmbrăca frumos. Vei primi multe complimente din partea unor admiratori, prin intermediul rețelelor online. 

Vărsător

Disciplina capătă sens pentru tine. Dacă până acum, erai împotriva ei, acum ești conștient că doar prin echilibru vei avea reușite.

Pești

Te pricepi cel mai bine să te lași purtat de speranță și visuri. Astăzi sunt chiar calitățile și avantajele tale. Te vor ajuta să te liniștești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel