Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop special. Eclipsa de Lună din 19 noiembrie 2021 și Luna plină în Taur, influențe majore pentru zodii: Ce este interzis să faci în această zi
WhatsApp
Pe 19 noiembrie 2021, va avea loc o eclipsă puternică de Lună. Ceea ce o face specială este faptul că va fi prima dintre cele patru eclipse de pe axa Taur-Scorpion și, prin urmare, va fi cel mai puternic eveniment energetic al anului, declanșând un program de reînnoire. În același timp, schimbarea poate fi confundată de mulți cu dificultăți și probleme.
Eclipsă de Lună, 8 noiembrie 2022. Luna sângerie, mesaj pentru zodii: Berbec, înfruntă-ți temerile; Vărsătorii preiau controlul asupra vieții lor

Eclipsa de Lună din noiembrie va coincide, de asemenea, cu luna plină și, prin urmare, va fi destul de spectaculoasă. Eclipsa va fi vizibilă în totalitate în Asia, Australia și America, precum și în unele zone din Alaska și Hawaii, joi, 18 noiembrie 2021. Această eclipsă de lună nu va fi vizibilă și din România, dar asta nu înseamn că nu vom resimți din plin efectele sale.

Zilele de Lună plină și eclipse sunt întotdeauna menționate în astrologie ca fiind o perioadă dificilă, când sfera emoțională iese în evidență și crește riscul de situații imprevizibile, certuri și explozii emoționale.

Eclipsa de Lună din 19 noiembrie 2021 și Luna plină în Taur

 

Luna plină din noiembrie se va afla în Taur pe o axă cu Scorpionul, prima configurație de acest fel de pe cer din 2014. Din punct de vedere energetic, eclipsa ar putea fi cea mai puternică din acest an și va deschide un ciclu de eclipse.

Eclipsele de Soare și de Lună sunt perioade de resetare simbolică, când se produce o schimbare clară de vector, o schimbare de direcție într-un anumit domeniu. O eclipsă de Lună este puțin mai puțin puternică din acest punct de vedere decât o eclipsă de Soare, dar are, de asemenea, un impact asupra unei persoane. Astrologii cred că eclipsele sunt necesare pentru a-i face să avanseze pe cei care se blochează și nu vor să se dezvolte pe cont propriu și în mod voluntar.

Iar astfel de schimbări din exterior sunt percepute de mulți ca neplăceri și schimbări forțate, pentru că nu ni se oferă ceva nou dintr-o dată, ci mai întâi se distruge vechea "fundație". În timpul perioadelor de eclipsă, ies la iveală problemele și neajunsurile nerezolvate, pe care conștiința a încercat să le ignore multă vreme. Devine evident ce lipsește pentru fericire și împlinire.

19 noiembrie 2021, influențe majore pentru zodii: Ce este interzis să faci în această zi

 

Taurul semnifică două teme principale: domeniul material și cel al relațiilor personale. Problemele pot apărea în aceste sfere dacă există un dezechilibru între ceea ce ne dorim și ceea ce avem.

Astrologii ne asigură că nu trebuie să ne temem de schimbare, prin criză și distrugere va veni renașterea. Eclipsele lunare simbolizează evenimente importante - o reorientare rapidă și intensă a drumului nostru spre bine.

În timpul lunii pline și a eclipsei din noiembrie nu sunt recomandate călătoriile lungi, călătoriile de afaceri și deplasările, nici aventurile, negocierile, luarea de decizii importante, intervențiile chirurgicale și procedurile cosmetice.

Va fi util să scăpați de tot ceea ce este inutil - să curățați casa, să aruncați lucrurile vechi, să terminați toate lucrurile pe care le-ați început.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel