Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, sâmbătă, 18 ianuarie 2020
WhatsApp
Horoscop. Pentru Pești este una dintre acele zile când trebuie să se îmbrace frumos și să iasă în oraș singur sau cu persoana iubită.
Săgetătorii sunt extenuați după o săptămână grea

Berbec

Simți totul la un nivel intens. Cu greu îți vei stăpâni emoțiile. Iar ție cum îți este frică să le arăți celorlalți că ești vulnerabil, vei lua decizia să stai în casă.

Taur

Partenerul se demonstrează a fi foarte sensibil și tu nu ești pregătit pentru asta. Vei încerca să îl scoți din starea lui, dar nu vei reuși.

Gemeni

Pui prea multă presiune pe tine și pe apropiați atunci când vrei să te ocupi de treburile casei. Relaxează-te puțin înainte de a trece la treabă.

Rac

Astăzi vrei să o ții din poveste în poveste. Vezi totul doar în nuanțe de roz și refuzi să comunici cu persoanele care îți pot transmite o energie negativă.

Leu

Replicile ironice ale membrilor familiei te vor răni prea ușor. Iar de aici până la a decide să devii indiferent față de ei nu este decât un pas.

Fecioară

Este o zi nemaipomenită pentru a suna sau scrie oamenilor pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Partenerul va fi foarte comunicativ.

Balanță

Există riscul să faci foarte multe cheltuieli hazardate și să regreți pe urmă enorm. Deci gândește-te de trei ori înainte de a cumpăra un lucru inutil.

Scorpion

Cei din jurul tău vor rămâne impresionați de vulnerabilitatea pe care o vei afișa pe durata întregii zilei. În același timp, vei fi și romantic.

Săgetător

Ești extenuat după o săptămână grea. Îi rogi pe cei din jurul tău să te lase să te odihnești. Spre seară vei dori să primești sau să mergi într-o vizită.

Capricorn

Câțiva prieteni se ceartă și vor să te implice și pe tine în conflictele lor. Ai face bine să stai cât mai detașat. Îți va fi greu să fii obiectiv.

Vărsător

Își pierzi prea repede răbdarea și vei deveni prea răutăcios cu persoanele dragi. Din fericire, te vor înțelege și nu îți vor face deloc reproșuri.

Pești

Aceasta este una dintre acele zile când trebuie să te îmbraci frumos și să ieși în oraș singur sau cu persoana iubită. Te vei simți foarte bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel