Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 13-19 septembrie, cu Mihai Voropchievici: Veşti bune pentru Balanţe. Taurii, puși la încercare, iar Capricornii pleacă în concediu
WhatsApp
Horoscop rune 13-19 septembrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii.
Horoscop rune 13-19 septembrie, cu Mihai Voropchievici Veşti bune pentru Balanţe. Taurii, puși la încercare, iar Capricornii pleacă în concediu

Berbec - Săptămâna următoare, Berbecul este pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Asta înseamnă că trebuie să fie foarte prudenţi şi să nu dea bani cu împrumut.

Taurul are o săptămână mai grea. Trebuie să aibă putere şi tărie. Sunt câteva încercări pe care trebuie să le treacă

Gemenii intră într-o nebuloasă. Nu mai vorbesc cu cei din jur, nu mai comunică. Sunt foarte greu de descifrat şi decodat.

Citește șiHoroscop 13-19 septembrie. Săptămână plină de tentații pentru Tauri. Fecioarele își fac griji din orice, iar Vărsătorii, sfătuiți să evite tranzacțiile

 

Rac- Este pregătit să susţină o bătălie furtunoasă. Un uragan. Sfatul runei este să rămână calmi şi totul se va rezolva.

Leu - O săptămână de comentarii, de dialoguri, de mesaje. Interes total. Mesaje.

Fecioara are două mesaje. Relaxaţi-vă că este luna voastră şi nu mai fiţi atât de grijulii. Nu vă mai gândiţi că aveţi pe cineva care este bolnav. 

Vezi și: Horoscop. Trei semne ale zodiacului vor avea noroc în acest week-end. Bat clopote de nuntă pentru unii nativi

 

Veşti bune şi cadouri pentru nativii din zodia Balanţă. 

Scorpionii, trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, ca să-şi consolideze poziţia. Şi acasă, şi la muncă, şi în societate.

Fertilitate şi belşug pentru Săgetători. Peste puţin timp, visele voastre vor deveni realitate.

 

Consultați și: Horoscop 12 septembrie 2021: Pe Fecioare le așteaptă o mărire de salariu. Rac, șterge tot ce te supără și începe să îți rescrii povestea. Previziuni complete

 

Capricornii pleacă iar în concediu, deşi abia s-au întors.

Vărsătorul este pregătit să înceapă o nouă viaţă. O revigorare, o renaştere în planul tuturor disponibilităţilor.

Peştii sunt sfătuiţi să mai aibă puţină răbdare, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care sunt dispuşi să aştepte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel