Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 10 - 16 mai 2021. Mihai Voropchievici are vești proaste pentru aceste zodii
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre planurile horoscopului pentru fiecare zodie în parte în perioada 10 - 16 mai 2021. 
Horoscop rune.  Mihai Voropchievici are vești pentru aceste zodii

Cine sunt nativii care primesc vești proaste, dar și cei care vor avea parte de o săptămână incredibilă. Citește mai jos previziunile pentru fiecare zodie.

Nu rata Horoscopul chinezesc - săptămâna 10 - 16 mai. Vineri, ziua noilor începuturi: Tot ce veți face din această zi va avea un succes nebănuit

Horoscop rune 10 - 16 mai 2021

 

Berbec - Mobilizați-vă toate forțele pentru săptămâna viitoare pentru a vă stabili poziția voastră socială, în familie, serviciu. Este o săptămână în care trebuie să arătați cine sunteți.

Taur - Sunteți pe primit cadouri săptămâna viitoare. Este cineva care se gândește intens la un Taur sau la o Tăuriță, îi va trimite un cadou minunat.

Gemeni - Aveți o săptămână în care încă vi se pune forța, puterea, rezistența la încercare. Încă nu depășiți acel moment pe care l-ați avut de câteva săptămâni încoace. Încercați să vă regenerați singuri pentru că nu vă ajută nimeni decât voi cu puterile voastre lăuntrice.

Rac - O săptămână în care duceți câteva bătălii cu cei din jur. Păstrați-vă calmul, nu fiți agresivi pentru că totul se rezolvă în favoarea voastră.

Leu - Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore în săptămâna următoare. 

Fecioară - Veți găsi răspunsurile la toate întrebările care vă frământă făcând un consiliu de familie ca să știți cum rezolvați.

Balanță - O săptămână în care trebuie să abordeze total diferit toate problemele care vă interesează, schimbați tactica.

Scorpion - O săptămână de mesaje, multe telefoane, comunicare.

Săgetător - Relaxați-vă în prima parte a săptămânii și nu vă faceți probleme vis-a-vis de sănătatea unor persoane dragi care în prezent au o stare foarte bună.

Capricorn - Vești bune! Cadou surpriză sau sumă de bani importantă.

Vărsător - Intră într-o ceață, într-o nebuloasă. Sunt ei cu ei și cu Dumnezeu. Nimeni nu va ști ce au în minte săptămâna următoare.

Pești - Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel