Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, miercuri, 16 octombrie 2019
WhatsApp
Horoscop. Capricornii vor  fi campioni la aplanat coflicte pentru că reușesc de minune să își păstreze aucontrolul în cele mai stresante situații.
Pentru Pești, astăzi nu contează cine are dreptate, deci nu insista cu asta

Berbec

Câteodată este bine să mai lași de la tine. Așa că dacă astăzi nu îți iese ceva anume, gândește-te la ce ai putea renunța astfel încât să ajungi la rezultatul dorit.

Taur

Te impresionează ușor orice gest al celor din preajma ta. Ai totuși grijă să nu exagerezi cu empatia sau cu victimizarea. Partenerul are nevoie de sprijin serios, și nu de o ființă ușor de influențat.

Gemeni

Ești nevoit să ajuți pe cineva din punct de vedere financiar și o vei face cu sufletul strâns. Deși persoana care îți cere bani nu este de încredere, tu tot îi vei da.

Rac

Ori tu ai nevoie de sprjinul prietenilor, ori ei îți solicită ajutorul. Din fericire, vă ajutați unii pe alții și vă veți simți foarte bine pe urmă. Pe unii dintre ei nu i-ai mai văzut de multă vreme.

Leu

Primești sfaturi bune la serviciu, nu le neglija. Vei invoca faptul că ai mult de muncă să stai mai puțin pe acasă sau să nu te vezi cu rudele.

Fecioară

Acordă mai multă atenție actelor care îți trec astăzi prin mâini. Orice clipă de zăpăceală te poate costa foarte mult. Nu te grăbi să tragi singur concluzia din absolut nicio discuție.

Balanță

Trebuie să fii mai convingător dacă îți dorești să obții ceva de la colegii tăi sau de la partener. Nu lăsa lenea să pună stăpânire pe tine.

Scorpion

Vorba dulce mult aduce, iar tu vei fi foarte atent astăzi la orice cuvânt. Îți vei calcula minuțios fiecare gest sau acțiune. Șansele de succes vor fi mari în toate domeniile.

Săgetător

Dacă ai așteptat ziua potrivită pentru a ierta pe cineva, astăzi o poți face cu multă ușurință. În plus, vei reuși să îi înțelegi pe cei pe care altădată îi detestai.

Capricorn

Vei fi campion la aplanat coflicte pentru că reușești de minune să îți păstrezi aucontrolul în cele mai stresante situații. Nu uita de nevoile partenerului.

Vărsător

Cheltuielile trebuie făcute cu cap, nu după ureche. Fie ele și pentru obiecte destinate răsfățului zilnic. Tendința generală a zilei va fi de a fi prea indulgent cu tine însuți.

Pești

Astăzi nu contează cine are dreptate, deci nu insista cu asta. Mai degrabă caută să nu pierzi timpul aiurea și termină la timp toate sarcinile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel