Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, marți 24 septembrie 2019
WhatsApp
Horoscop. Scorpionii vor să creadă  că lucrurile se vor îndrepta de la sine, dar nu se va întâmpla așa. Agenda Săgetătorilor  este foarte încărcată și pur și simplu nu își dau seama cum se  vor descurca să le facă pe toate și daca se poate, într-un mod perfect.
Pentru Pești, senzația principală a zilei va fi confuzia.

Berbec

Ești îngrijorat pentru familia ta, poate chiar fără motiv de îngrijorare. Asigură-te că te preocupi de starea persoanelor dragi fără a le speria sau a le îngrijora fără rost.

Taur

Încearcă să nu oferi foarte multe detalii din viața personală în cadrul discuțiilor de la locul de muncă. Păstrează distanța față de colegi pentru că ai nevoie de siguranță emoțională.

Gemeni

Nimic nu îți iese așa cum ți-ai dori. Întâlnești obstacole la tot pasul și nu înțelegi de ce se întâmplă asta. Este modul vieții de a-ți spune că nu te-ai pregătit temeinic și că trebuie să ai răbdare.

Rac

Nu te înțelege nimeni din jurul tău, simți că te năpădesc emoțiile și vrei să declanșezi adevărate războaie cu aceia care te contrazic și care nu îți susțin toanele. Găsește metode să te relaxezi.

Leu

Astăzi chiar nu ai chef să ieși în față, dar crezi că îți iese? Din contră. Responsabilitatea prezentării unui proiect va pica în sarcina ta și asta te va consuma serios.

Fecioară

Parcă nu ai făcut tot ce trebuia pentru o pasiune de-a ta și te decizi că este cazul să te apuci serios de treabă. Ferește-te de discuții în contradictoriu, nu vei avea argumentele bune și vei ajunge pierzător.

Balanță

Metodele folosite până acum pentru a obține ceva trebuie reconfigurate pentru că nu mai dau deloc roade. Vei observa asta după fiecare dialog pe care îl vei purta astăzi.

Scorpion

Vrei să crezi că lucrurile se vor îndrepta de la sine, dar nu se va întâmpla așa. Vei fi nevoit să ieși din zona de confort și să preiei responsabilitatea pentru un eșec.

Săgetător

Agenda zilei este foarte încărcată și pur și simplu nu îți dai seama cum te vei descurca să le faci pe toate și daca se poate, într-un mod perfect. Din fericire, te vor ajuta prietenii.

Capricorn

Partenerul își cere sus și tare drepturile. Te ceartă că nu stai mai mult pe acasă, că fugi de responsabilitate și că nu vrei să îți asumi treburile domestice. Oferă-i mai multă atenție.

Vărsător

Verifică serios toate actele care îți trec prin față astăzi, mai ales dacă sunt cu implicații din punct de vedere financiar. Există riscul de a fi superficial și de a avea pierderi bănești.

Pești

Senzația principală a zilei va fi confuzia. Ești dezorientat și nu ești capabil să iei nicio decizie. De aceea ar fi bine să te retragi pentru o perioadă scurtă din chestiunile serioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel