Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, duminică, 17 noiembrie 2019
WhatsApp
Horoscop. Luna tranzitează semnul Racilor și îi va pune în contact cu o sumedenie de emoții, și plăcute, și neplăcute.
Gemenii vor avea  multe surprize din partea copiilor

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește să iasă din semnul Balanței, zona relațiilor. Deci este nevoie să clarifici care sunt doleanțele tale, dar și compromisurile pe care le poți face. 

Taur

Îl vei ruga pe partener să te susțină la treburile casei. Mâine te așteaptă o zi grea la locul de muncă și vrei să îți păstrezi energia.

Gemeni

Vor fi multe surprize din partea copiilor. Acordă-le mai multă atenție ca de obicei. Ceilalți vor avea discuții cu persoana iubită despre momentele de gelozie. 

Rac

Luna tranzitează semnul tău și te va pune în contact cu o sumedenie de emoții, și plăcute și neplăcute. Dacă îți vei asculta intuiția, vei lua cele mai bune decizii. 

Leu

Te agiți ca un titirez fără niciun motiv. Ți-e frică să nu pierzi atenția și afecțiunea unor oameni dragi. Aceștia te asigură că temerile tale nu își au rostul. 

Fecioară

Discuțiile cu prietenii vor fi pline de contraziceri, clipe de furie sau reproșuri. Ai nevoie să te controlezi pentru că riști să pierzi amiciții vechi. 

Balanță

Ți se cere părerea despre o situație neplăcută a familiei și parcă nu mai vrei să fii diplomat sau împăciuitor. De data asta, vei spune clar și răspicat ce te deranjează. 

Scorpion

Te bucuri de respectul celorlalți și asta îți conferă încrederea necesară să le faci mai multe propuneri din care vei avea doar de câștigat. Nu îți neglija rudele apropiate.

Săgetător

Ai parte și de bucurii, dar și de momente triste. Nu încerca să dai vina doar pe ceilalți atunci când nu îți convine ceva. Recomandabil ar fi să îți mai ponderezi excesul de zel.

Capricorn

Partenerul vrea mai multă afecțiune, tandrețe și grijă din partea ta. Inițial nu vei înțelege de ce, dar dacă vei fi puțin atent, îți vei da seama că ai fost rece în ultima vreme.

Vărsător

Dacă ai putea să te distrezi toată ziua, ar fi perfect. Doar că mai sunt și altele de făcut și nu le poți lăsa pe ziua de mâine care va fi foarte aglomerată.

Pești

Este o zi favorabilă pentru a-ți înnoi garderoba. Dacă vei merge la cumpărături, vei găsi piese de vestimentație de calitate și la un preț bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel