Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, duminică 15 decembrie 2019
WhatsApp
Horoscop. 
Vărsătorii participi la un eveniment alături de familie și nu se simt în largul lor

Berbec

Ai puterea de a ierta pe cineva care ți-a făcut foarte mult în trecut. Inițial voiai să te răzbuni, dar îți dai seama că nu are rost și că mai bine treci peste.

Taur

Nevoia de schimbare te pune pe jar. Nimeni nu îți spune ce anume ar trebui să faci și te limitezi singur. Partenerul are niște idei, dar sunt puțin ciudate.

Gemeni

Ești între ciocan și nicovală. Două persoane apropiate trec printr-o perioadă mai grea și te roagă să le ajuți, iar tu ai promis deja familiei că vei petrece timp cu ea.

Rac

De dimineață vei fi foarte sensibil și vulnerabil, iar după-amiază vei deborda de energie. Faci față mai ușor cerințelor membrilor familiei.

Leu

Mergi la cumpărături și nu vei pleca de acolo până când nu îți vei lua și tu un cadou. Apropiații se oferă să te ajute cu orice ai nevoie.

Fecioară

Vrei să îți respecți planurile făcute pentru această duminică, dar nu vei reuși. Persoana iubită sau cea pe care vrei să o cucerești are alte propuneri.

Balanță

Ai impresia că nimeni nu te ascultă, că ești ignorat și luat peste picior. Dacă te vei comporta ca un copil și te vei victimiza, cu siguranță așa va fi.

Scorpion

Iei decizii importante astăzi pe care le vei comunica fără frică oamenilor din jur. Partenerul de viață este dispus să accepte dorințele tale și să se schimbe.

Săgetător

Nu simți deloc faptul că este duminică. Muncești acasă precum ai face-o într-o zi normală la serviciu. Nu este cazul să disperi și să te plângi.

Capricorn

Vei căuta diverse modalități prin care să te distrezi, joci sau care să te sprijine în a-ți explora pasiunile. De asemenea, poți face sau primi declarații romantice.

Vărsător

Participi la un eveniment alături de familie și nu te simți în largul tău. Totul este prea obișnuit, iar tu ai nevoie de ceva ieșit din comun, care să te inspire.

Pești

Persoana iubită nu poate să stea cu tine mai mult timp și aste te nemulțumește. Recomandabil este să îți petreci ziua în singurătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel