Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop: cum reacționează cele 12 zodii la revenirea unei vechi iubiri
WhatsApp
Ce se întâmplă când un fost decide brusc să reapară în viața noastră? Dacă ar fi vă trimită un mesaj, la la câteva luni de la despărțire sau chiar la câțiva ani, care ar fi reacția voastră? Dacă am fi noi cei care vom reapărea în viața fostului iubit/fostei iubite? Astrele vă dezvăluie reacția celor douăsprezece semne atunci când o iubire din trecut reapare în viața lor.
horoscop reactia zodiilor dragoste veche

BERBEC - Pentru tine este inacceptabil ca un fost iubit/ă să revină brusc în viața ta. Și nu contează cum s-a încheiat relația, deoarece dacă s-a terminat, înseamnă că nu mai ai nimic de împărtășit și nu vrei să fii deranjat de mesajele sale. Ai putea să-i răspunzi într-un mod grosolan. 

TAUR - Când o dragoste veche revine în viața ta, ești șocat și nici nu știi cum să reacționezi. După ce te-a făcut să suferi, după ce te acuză că ești gelos/geloasă și posesiv/ă, după ce te-ai făcut să te îngrași sau să slăbești din cauza suferinței, ți se pare cu adevărat ciudat că are curajul să-ți scrie. Pentru dvs. este foarte dificil să rămâneți amici.

GEMENI - Faptul că fostul iubit/ă apare în viața ta te face să râzi. Nu ești deloc surprins/ă, deoarece, în majoritatea cazurilor, nu a fost o despărțire definitivă. Cu toate acestea, din moment ce nu știi cum să gestionezi această situație neașteptată, reacționezi trimițând emoticoane amuzante și fără sens sau scriind fraze frumoase, care nu lasă să se vadă emoțiile.

RAC - Știai că mai devreme sau mai târziu fostul/fosta se va întoarce în viața ta, pentru că nu a înțeles niciodată cu adevărat cât te-a făcut să plângi și să suferi. Bănuiești, de asemenea, că, înainte de a te contacta, a aflat dacă ești încă singur/ă sau dacă te-ai căsătorit. Singura certitudine este că îi vei reaminti toate greșelile sale din trecut.

LEU - Dacă o persoană are curajul să te părăsească și să renunțe la o persoană specială ca tine, ar trebui să aibă previziunea de a nu mai reveni în viața ta pentru că nu permiți nimănui să te părăsească.  Și este dificil pentru o dragoste veche să te contacteze din nou, deoarece ai putea să o blochezi pe toate rețelele de socializare și la telefon. Nu merită atenția ta.

citeste si:  Care sunt cele mai norocoase zile ale anului 2021. Dezvăluirile unui numerolog

FECIOARĂ - Nu ești o persoană deosebit de dulce și, dacă o dragoste veche reapare în viața ta, trebuie să fie conștient de faptul că i-ai putea reaminti toate greșelilor sale față de tine, dar și față de alte persoane cu care interacționezi.  Dacă trece acest test, poate avea speranțe. 

BALANȚĂ - Ești o persoană extrem de sociabilă și, dacă o dragoste veche decide să se întoarcă în viața ta, nu ești deosebit de răutăcios și, deseori, alegi să iei o atitudine prietenoasă, fără a-i oferi însă prea multă încredere. Dacă vă aflați într-un moment de singurătate, nu este exclus să vă împăcați.

 

citeste si:  Horoscop chinezesc 2021. Ce zodii își găsesc iubirea sau au haos în viața sentimentală, în anul Bivolului de Metal

 

SCORPION - Toți foștii iubiți știu bine că nu vor scăpa niciodată de tine. Ori de câte ori vei putea, te vei răzbuna pentru tot răul pe care ți l-au provocat. Prin urmare, dacă un fost iubit/fostă iubită se reîntoarce la tine, înseamnă că este dispus să cedeze sau că nu a înțeles nimic despre tine. Nu sunteți în favoarea reluării relațiilor încheiate, dar ați putea avea o noapte de amor. 

SĂGETĂTOR - Nu ești o persoană răuvoitoare și nici măcar rău intenționată. Dacă se reîntoarce o dragoste veche, nu crezi că aceasta vrea neapărat o apropiere și, prin urmare, rămâi prietenos, trimițându-i chiar fotografii cu noua ta tunsoare. Dar nu vă pasă, deoarece nu poate exista e renaștere a iubirii care a rămas în trecut.

 

citeste si: Horoscop chinezesc 2021. Cum vor sta cu sănătatea semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal

 

CAPRICORN - Reacția dvs. la mesajul fostului iubit/fostei iubite este indiferență totală. La urma urmei, chiar și atunci când erați împreună nu aveai stări de euforie. Detașarea și răceala ta ar putea împinge fosta iubire să se distanțeze de tine chiar și atunci când, în inima ta, ți-ai vrea să existe o apropiere. De ce nu își asculți inima?

VĂRSĂTOR - Nu găsești nimic ciudat în faptul că o dragoste veche îți trimite un mesaje sau apare în viața ta, deoarece, în majoritatea cazurilor, nu a plecat niciodată și a rămas o relație de prietenie între voi. Nu ai nicio problemă să discuți cu el/ea și să-i ceri sfaturi. Nu există nimic între voi, dar într-o zi s-ar putea chiar să vă împăcați, potrivit tgcom24.mediaset.it.

PEȘTI - Gândul că o dragoste veche ar putea reapărea  în viața ta, te încântă. Ești o persoană extrem de sensibilă și emoțională. Rămâneți mereu atașat de fiecare dragoste și, când vă despărții, trăiți mult timp cu speranța că fostul /fosta va realiza ce a pierdut și că va reveni la voi. Crezi în basme și cineva profită adesea de naivitatea ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel