Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc săptămâna 15-21 noiembrie 2021. Profituri uriașe, neașteptate, pentru Câini și Bivoli: Previziuni generale
WhatsApp
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2021. Previziuni generale pentru fiecare zi. Vezi care dintre semne ar trebui sa fie precaute în ceea ce privește discuțiile cu ceilalți și ce zodii vor avea parte de noroc. 
Horoscop chinezesc săptămâna 15-21 noiembrie 2021. Profituri uriașe, neașteptate pentru Câini și Bivoli: Previziuni generale

A treia săptămână a lunii noiembrie se anunță a fi una complicată. Zilele cele mai favorabile sunt cele de la sfârșitul săptămânii, dar în zilele lucrătoare este bine să vă odihniți cât mai mult. Imaginea generală este următoarea: cele mai importante lucruri sunt planificate fie pentru luni-marți, fie pentru duminică. Restul săptămânii ar trebui să fie plină de activități de rutină și în niciun caz de activități importante.

Lucrul important de reținut este că joi este o eclipsă de Lună și că întreaga lună noiembrie este despre scoaterea la iveală a celor mai profunde temeri, gânduri și dorințe reprimate. Așadar - vă luați doza de endorfine de pretutindeni și fiți cât mai conștienți de orice manifestare emoțională pe care o puteți avea.

Dacă nu știi ce semn ești în horoscopul chinezesc, verifică acum care este acesta: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

 

Horoscop chinezesc săptămâna 15-21 noiembrie 2021: Previziuni generale pentru semne

 

 

Luni, 15 noiembrie

Ziua de luni va fi destul de echilibrată din punct de vedere energetic. Ziua va reuni toate cele cinci elemente - Foc, Lemn, Apă, Metal și Pământ. Această zi de luni este excepțional de bună pentru a începe ceva nou. Începerea unei noi afaceri, cumpărarea unei noi proprietăți, afacerile de investiții vor merge bine. Cel mai important, toate activitățile importante de luni ar trebui să fie pe termen lung.

Proiectele pe termen scurt de luni sunt mai bine evitate, deoarece pot eșua. Luni este, de asemenea, o zi proastă pentru a începe să renovezi, să te muți și să mergi la doctor. Există riscul de diagnosticare greșită, de rănire și de probleme cu sexul opus. Ziua este instabilă pentru persoanele din zodia Cocoșului. Se vor simți foarte iritați.

 

Marți, 16 noiembrie

O zi de marți solidă, pământeană, ar fi cel mai bine făcută ca o zi liberă. Dacă evitarea angajamentelor de la serviciu eșuează, este logic să vă dedicați ziua pentru a face planuri și a stabili obiective. Energiile de marți vor fi prea grele pentru a mișca altceva decât gânduri și vise. Pe de altă parte, în această zi, Pământul este primăvăratic și fertil, așa că există toate motivele să credem că răsadurile semănate în această zi vor da muguri puternici.

Nu este o idee bună să te angajezi marți în proiecte cu termene clare; întârzierile, neconcordanțele și obstacolele sunt garantate. Persoanele din semnele de Apă care au un Câine în astrograma lor pot avea parte de profituri neașteptate marți. Cuferele cu comori pot fi deschise și de către cei din semne de Lemn - fiți cu ochii în patru pentru oportunități. Ziua de marți este și mai nefavorabilă pentru persoanele cu un Câine în hartă. Ei pot fi inutil de emotivi și pot intra în certuri pentru cel mai mic lucru.

 

Miercuri, 17 noiembrie

Ziua de miercuri aduce în lume energia confruntării. Șarpele Zilei va fi în război cu Porcul Lunii. Când are loc această coliziune - focul Yin și apa Yin - este ca un scurtcircuit - o pocnitură și se stinge lumina. Pentru o persoană surprinsă într-o astfel de coliziune, aceasta poate aduce leziuni fizice sau "lovituri". Sau poate, atâta timp cât există multă forță și tinerețe - un acces de furie. Dar totul depinde, bineînțeles, de ce parte a hărții este realizată ciocnirea. Pentru a neutraliza energiile zilei, este indicat să evitați pe cât posibil orice acțiune importantă. 

Cea mai bună strategie pentru ziua de miercuri este să te odihnești sau să te implici într-o rutină liniștită. Nu vă provocați într-o zi cu furtună de energie, faceți ceva util, relaxant și plăcut. Nu este nevoie de distracții extreme miercuri și este indicat să amânați și deplasările la cabinetul medical. Porcii ar trebui să fie cât se poate de atenți și prudenți în această miercuri. Nu intrați în dispute, aveți grijă de dumneavoastră. 

Profituri uriașe, neașteptate pentru Câini și Bivoli

 

 

Joi, 18 noiembrie

Calul de metal este ca o sabie din fier încins. Nu este încă suficient de ascuțit pentru a zdrobi pe toată lumea fără discriminare, dar pare deja destul de amenințător. Joi, energiile puterii se vor manifesta și vor ieși la iveală toate contradicțiile asociate cu aceasta. La nivel personal, aceasta poate arăta ca o constrângere, o presiune sau un impuls interior de autodisciplină și dorința de a pune lucrurile în ordine. Nu vă împotriviți. Cel mai important lucru în această zi este să evitați certurile și conflictele. Nu pentru a ceda, ci tocmai pentru a le evita. Pentru că și acest lucru, uneori, necesită o voință de fier. În restul zilei este mai bine să te dedici unor chestiuni nesemnificative, de rutină.

Planificați o după-amiază culturală, mergeți la operă și ascultați muzică. Nu este nevoie să planificați nimic important pentru astăzi. O notă specială de joi este de a evita asumarea de riscuri! Acest lucru este valabil mai ales în cazul călătoriilor cu mașina sau al sporturilor riscante. În funcție de puterea cardului personal, puteți fi rănit grav sau moderat. De asemenea, evitați să mergeți la medic și să vizitați unitățile medicale. Există posibilitatea unui diagnostic greșit. Cei mai vulnerabili oameni se vor simți, joi, cei din semnul Șobolanului. Emotivitatea lor va fi peste măsură.

 

Vineri, 19 noiembrie

Ziua Caprei în Anul Bivolului este întotdeauna un conflict. Deși nu se simte foarte puternic, are totuși un impact semnificativ asupra aspectului energetic al zilei. Zilele oricărei confruntări sunt considerate în mod tradițional nefavorabile în bazar, cu recomandarea de a se odihni și de a nu face nimic important. Semnificația acestei recomandări nu este de a planifica datele evenimentelor cruciale de confruntări, afaceri de care depinde viitorul tău. Nu că nu veți obține ceea ce vă doriți, dar este mult mai greu de realizat, pentru că trebuie să mergeți împotriva fluxului de energie.

În această zi de vineri, planurile și înțelegerile pot fi perturbate și s-ar putea să simțiți rezistența mediului înconjurător. Nu vreți să faceți nunți sau să vă îmbarcați în călătorii mari. În plus, este o zi cu eclipsă de Lună, care se poate manifesta prin confuzie și percepții greșite. Partea pozitivă: Ziua se află sub patronajul nobilului astru Fericirea Celestă, care ajută la construirea relațiilor cu cei din jur. Al doilea semn pozitiv al zilei este deschiderea Seifului. Tocmai "cufărul cu comori" care înseamnă profit și succes în materie imobiliară. Persoanele din zodia  Bivol pot fi deosebit de norocoase. Cei mai nemulțumiți vineri vor simți Capra. Toată lumea și totul le va sta în cale.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc noiembrie 2021. Luna iubirii și a bucuriei pentru Șerpi. Vin bonusuri și recompense pentru Cai: Previziuni pentru toate semnele

 

Sâmbătă, 20 noiembrie

După o săptămână de zile nefavorabile, ziua de sâmbătă va părea luminoasă și activă. O zi cu multă mișcare, cu multe lucruri de făcut, cu agitație. Va exista un sentiment de descoperire. Apa zilei va spăla mult din ceea ce este vechi și inutil. Ziua este favorabilă întâlnirilor,  primirii de confesiuni și complimente. Dacă aveți nevoie de ajutor sau asistență din partea unei persoane importante, programați o întâlnire sâmbătă, există o șansă de a obține ceea ce doriți.

Construcțiile și lucrările de terasament ar trebui evitate în ziua de sâmbătă. De asemenea, amânați până la o altă dată mutarea sau începerea călătoriei. Ziua ar putea fi marcată de riscul de a pierde bani sau documente. Persoanele din zodia Tigrului se vor simți cel mai vulnerabile sâmbătă. Vor fi prea încăpățânate și emotive. Este mai bine să nu te cerți cu Tigrii în astfel de zile.

 

Duminică, 21 noiembrie

Duminică se anunță o zi destul de echilibrată și calmă. Fără izbucniri emoționale, întreruperea planurilor sau orice alte manifestări extreme. Apa care guvernează ziua va ajuta la organizarea unor întâlniri utile și plăcute, la organizarea începerii unui nou proiect și la realizarea unor investiții corecte. Tot ceea ce se începe în această zi poate aduce succes și dividende bune.

Duminica este o zi bună pentru inaugurarea casei, primirea de oaspeți și nunți. O călătorie lungă sau o mutare este, de asemenea, mai bine planificată pentru această zi. Singurele persoane care nu ar trebui să planifice o zi importantă duminica sunt persoanele cu semnul Iepurelui. Duminică vor avea totul în calea lor, așa că cea mai bună strategie pentru Iepuri este odihna și petrecerea. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel