Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop chinezesc săptămâna 11-17 octombrie 2021: Bivolii, înșelați de rude, dar promovați la serviciu. Certuri în cuplu pentru Dragoni
WhatsApp
Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021, o săptămână din care nu lipsesc tensiunile, dar și răsplata va fi pe măsură. Iată previziunile pentru săptămâna care urmează pentru toate cele 12 semne ale zodiacului chinezesc.
Horoscop chinezesc săptămâna 11-17 octombrie 2021: Bivolii, înșelați de rude, dar promovați la serviciu. Certuri în cuplu pentru Dragoni

Bârfa este puternic descurajată în această săptămână. Orice vorbă indiscretă, spusă pe la spatele cuiva, poate avea efectul explozibil similar unei bombe. Săptămâna aceasta este optimă pentru a merge la medic, pentru a căuta noi idei de afaceri și pentru a planifica activități recreative.

Horoscop chinezesc săptămâna 11-17 octombrie 2021: Previziuni pentru toate semnele

 

Șobolan

Evitați cheltuielile pripite și gestionați bugetul familiei. Nu luați un eșec concret și temporar ca pe o înfrângere definitivă. Fiți conștienți de faptul că unii colegi vor încerca să vă afecteze reputația.

Bivol

Veți avea tendința de a vedea lucrurile în tonuri sumbre, când, de fapt, nu aveți niciun motiv de îngrijorare. Nu credeți pe cuvânt ceea ce vă spun rudele dumneavoastră: înșelăciunea este în aer. La locul de muncă, efortul depus va fi răsplătit, vei primi o promovare sau o recompensă.

Tigru

Veți simți o nevoie teribilă de a cheltui și, în același timp, veți fi înclinat să uitați de facturile restante, așa că fiți mai atenți. Dacă suferiți de insuficiență renală, este un moment bun pentru a lua măsuri de tratament urgent. Evitați să exagerați.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc octombrie 2021 pentru toate semnele: Șerpii iau un bonus generos, Cocoșii primesc șansa vieții lor. Previziuni complete

Iepure

Veți fi predispus la o oarecare melancolie și la un pesimism indubitabil. Ai grijă ce spui sau relația ta conjugală va deveni explozivă. Nu are rost să speri să câștigi o avere cheltuindu-ți economiile la jocurile de noroc; mai bine continuă să-ți câștigi cu răbdare pâinea cu sudoarea frunții tale.

Dragon

Latura aventuroasă a personajului tău se va trezi și va trebui să o controlezi, altfel vei avea parte de dezamăgire. În ciuda atitudinii ușor indiferente din partea rudelor apropiate, încercați să nu vă supărați pe ele. În relațiile sentimentale, vă veți simți posesiv și plin de resentimente, ceea ce este posibil să creeze o atmosferă tensionată.

Șarpe

Vă veți recăpăta încrederea în viitorul dumneavoastră și veți ști pe cine și pe ce vă puteți baza. Nu lăsați ambiția profesională să vă copleșească simțurile. Va crește slăbiciunea pentru dulciuri: luați măsuri pentru a evita excesul de zahăr.

S-ar putea să îți placă și: Horoscop octombrie 2021. Efectele Soarelui în Balanță și Mercur retrograd: Profituri substanțiale pentru cinci dintre zodii

Cal

Prestigiul tău va crește. Veți avea idei geniale și ar fi păcat să nu le puneți în aplicare pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții. Fiți extrem de atent cu cheltuielile și evitați să vă îndatorați.

Capră

Oricare ar fi planurile sau obiectivele tale, vei întâmpina obstacole serioase, dar nu te simți prost din această cauză. Nu vă faceți griji pentru voi înșivă. Relațiile cu prietenii și cu cei dragi îți vor crește stima de sine.

Maimuță

Săptămâna aceasta veți vedea viața în cea mai bună formă. S-ar putea să te angajezi într-o poveste de dragoste fermecătoare sau să obții un succes minunat în sfera creativă. Cu toate acestea, faceți-vă unele verificări ale sistemului circulator.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

Cocoș

Dacă simțiți că singurătatea vă apasă sau că vă simțiți nervos, luați în considerare posibilitatea de a vă lua un animal de companie. Este posibil să existe unele probleme cu vecinii: optați pentru dialog sau tăcere în locul confruntării. Ieșiți din rutina voastră mondenă pentru o vreme.

Câine

Săptămâna aceasta este mai bine să lucrezi în echipă decât să acționezi de unul singur. Problemele de familie sunt mai mult decât probabile, dar vei reuși să găsești o atitudine pozitivă pentru a rezolva lucrurile. Feriți-vă de intruși!

Porc/Mistreț

Acesta este un moment bun pentru a vă schimba stilul de viață sau pentru a merge mai departe. Problemele cu colegii de la serviciu par inevitabile, dar puteți reacționa cu seninătate și fermitate. Este posibil ca viața ta afectivă să sufere o schimbare cu totul neașteptată, dar să poți pune la îndoială principii și mai ales inhibiții care te-au împiedicat până acum să dai frâu liber aspirațiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel